U bent hier: Home / Zionisten vieren succes antisemitisme

Zionisten vieren succes antisemitisme

by J.L. de Kreek — last modified 06-11-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Zionisten vieren deze dagen het 100-jarig succes van hun antisemitisme en terrorisme. Het was 02 november 2017 precies een eeuw geleden dat de Britse Lord Balfour de Balfour-verklaring voor een Joods thuisland in Palestina verstrekte aan een lid van de familie die later in 1940-1945 via de onderneming Auschwitz in bezit had. Deze familie was toen in 1895 reeds op de idee gebracht van de Holocaust door journalist Theodor Herzl die de grote held is van Geert Wilders en wordt geëerd als de grondlegger van de zogenaamd Joodse Staat Israël.

Dat Joden zich altijd hebben verzet tegen de Balfour-verklaring en het Zionisme en de oprichting van een Joodse Staat weten weinig mensen omdat de Joden voortgaand en met bruut geweld en dreigen met geweld de mond gesnoerd wordt door Zionisten en journalisten. Recent voorbeeld is de aanhoudende Jodenjacht van diverse bestuursleden van het Centrum Informatie Documentatie Israël en medewerkers van het NIW en de TMG tegen personen met Joodse achter grond die de waarheid en de feiten publiceren over de symbiotische samenwerking tussen de Zionisten en de Nazi’s.

Het Centrum Informatie Documentatie Israël trekt deze dagen op met allemaal zogenaamd deskundigen in het volkenrecht om het bijzondere moment van het 100-jarig bestaan van de Balfout-verklaring te vieren, niemand onderwijzend dat uit de historische archieven der Zionisten in welhaast een oogopslag blijkt dat de Zionisten en niet Adolf Hitler de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust hebben gereorganiseerd. De familie Rothschild is al in 1895 Israël als Koninkrijk toegezegd wanneer het wereldhuis van de familie de Zionistische plannen voor de Endlösung der Judenfrage steunt.

Dat de Zionisten toen schreven dat de antisemieten hun beste vrienden en trouwste bondgenoten zijn en geaccrediteerd moeten worden voor het bewaren van de openbare orde, wordt er gemakshalve nooit bij verteld door de Zionisten. Hitler is speciaal gerekruteerd door de Zionisten. Goebbels was Zionist. Eichmann zag zichzelf als échte Zionist. De kompaan van Hitler in 1923 bij de Bierkellerputsch was een Zionist. Hitler is betaald door Zionisten. Auschwitz is gebouwd door Zionisten. De Bruinhemden en de SS zijn opgericht door Zionisten. De Zionisten liepen in 1940 voorop verkondigend dat de Tweede Wereld HUN oorlog is.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus