U bent hier: Home / Hanna Luden leider Jodenvervolging

Hanna Luden leider Jodenvervolging

by J.L. de Kreek — last modified 09-11-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Hanna Luden is de Ilse Koch van de 21ste eeuw. Hanna Luden vermomt antisemitisme als Zionisme. Hanna Luden weet en kan weten dat Zionisme helemaal niks met Jodendom te maken heeft. Joden zijn antizionistisch. Dit is logisch omdat de Zionistische leiders organisators zijn van Hitler en de gaskamers. De Zionistische held van Geert Wilders is geestelijk vader van de Holocaust. Hanna Luden is directeur van het Centrum Informatie Documentatie Israël (CIDI). Met haar valt niet te praten over de Zionistische grondslag van de Holocaust.

Diverse leden van het CIDI jagen op personen met Joodse achtergrond die openbaar maken dat de Joden door de Zionisten zijn vergast. De Zionisten hebben de Endlösung bedacht in een tijd dat het heel goed ging met de Joden in West Europa. Het Zionisme is de beweging van elite tegen De Verlichting. Zionisme is zeer sterk gericht tegen mensenrechten en democratie. Zionisme is niet uit op gelijke behandeling van mensen. Zionisten willen aristocratisch wereldmacht voor zichzelf. Zionisten doen alsof zij Joden zijn zodat mensen Joden haten want antisemitisme is de smeerolie voor hun hoax.

De media speelt hierin een prominente rol. Propaganda is een krachtig wapen van de Zionisten die al sinds 1897 militair strijden tegen de aanwezigheid van Joden in Europa. De grote Zionistische leider Herzl die door Wilders als held bewonderd wordt en de Holocaust heeft bedacht was in zijn tijd prominent journalist die via uitgevers van journalistieke publicaties zijn idee voor de Endlösung heeft verspreid. Daaronder het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf. John de Mol is aandeelhouder van deelnemers aan de terroristische organisatie van de helden van Geert Wilders.

Terug naar Hanna Luden. Hanna Luden en de overige deelnemers aan het CIDI weten dat wat zij beweren over Joden en Zionisten spijkerharde leugens zijn. De publicaties van de Joden waarin het tegendeel wordt bewezen worden genegeerd door de Zionisten. Onder dreiging van terroristische geweld en middels terrorisme gerelateerd bedrog bewerkstelligen Zionisten dat autoriteiten deze publicaties van Joden waarin Joden de waarheid publiceren over de Joden en het voortbouwend antisemitisme en terrorisme der Zionisten ook negeren.

Hanna Luden maakt zich druk omdat mensen geloven dat de vervalste Protocollen van de Wijzen van Sion bewijs zijn van een Joods complot voor wereldmacht. Terwijl uit de authentieke dagboeken en overige originele publicaties van de helden van Wilders blijkt dat de Zionisten uit zijn op wereldmacht en zelfs samenwerken met de nazi’s, fascisten, antisemieten en andere misdadigers om de door de Zionisten bedachte Jodenvervolging te realiseren - anders zijn er nooit genoeg Joden bereid het wereldgetto te Palestina te bewonen. De Zionisten maken het leven voor de Joden in de Diaspora dermate zuur dat Joden eieren voor het geld moeten kiezen en een hut huren achter de muren van het getto wat eufemistisch de Joodse Staat Israël is genoemd.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus