U bent hier: Home / Leon de Winter heeft Jodenprobleem

Leon de Winter heeft Jodenprobleem

by J.L. de Kreek — last modified 14-11-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Aan de Nazipropaganda van het Twitter-account van antisemiet Hidde J. van Koningsveld van de terroristische organisatie het CIDI te zien, kan schrijver Leon de Winter zijn Jodenhaat amper onder stoelen of banken schuiven. Leon de Winter heeft het over “de traditionele anti-Israël-orgie in de VN”. “9 resoluties tegen Israël, 1 tegen Noord-Korea/Iran/Syrië”. Leon de Winter vraagt zich af of @HalbeZijlstra het woord schaamte kan spellen. Leon de Winter is grote fan van Israël. Net als Adolf Eichmann, Joseph Goebbels en Adolf Hitler.

De Zionisten en antisemieten werken al meer dan 120 jaar samen voor wereldmacht en uitroeien van de Joden. Sinds zo’n zeven jaar of meer wordt er een punt gemaakt van het keiharde feit dat de archieven der Zionisten die door internet openbaar zijn, spijkerhard bewijzen dat de Zionistische helden van Geert Wilders en hun volgers de grote organisatoren zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. De Holocaust is bedacht door Theodor Herzl, de oprichter van Israël, te Parijs 08 juni 1895. Het staat gewoon in zijn dagboeken die het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf al sinds 1922 in bezit hebben.

Leon de Winter is een zogenaamd Joodse schrijver die samenwerkend met andere Zionistisch geïnspireerde schrijvers, publicisten en journalisten de Derde Wereldoorlog en de volgende Holocaust voorbereiden. Precies op dezelfde wijze als de Zionisten de Tweede Wereldoorlog en de vorige Holocaust hebben voorbereid. Kennelijk vertrouwend op successen uit het verleden. Mooie aan het internet is dat de geschiedenis transparant wordt. Niet alleen de dagboeken van Theodor Herzl kunnen in het Duits en Engels op antisemitische trefwoorden doorzocht worden, tegelijk kan middels Google gezocht worden naar wie Baron Von Hirsch eigenlijk was - met zijn Joodse getto’s in Zuid Afrika.

Joden werden vroeger als slaven in getto’s gehouden door de vrienden van de oprichters van Israël. Als volleerde managers sleepte de gettohouders hun bezit overal naartoe. De hele aarde moest gekoloniseerd worden. De Franse Revolutie, Rousseau, mensenrechten, democratie, afschaffing van slavernij, kortom De Verlichting, heeft een eind gemaakt aan dit Joods lijden. Tot grote spijt van de vrienden van Theodore Herzl die in deze journalist de man zagen die hen het wereld-getto te Palestina kon leveren als aanstaand Koninkrijk voor de familie die al sinds het heilige Romeinse Rijk ondemocratisch over alle Joden wil heersen. De aanslagen in de VS 11 september 2001 en de aanslag op de MH17 zijn de voortzetting van hún terrorisme. Waarheid is vreemder dan fictie. Leon de Winter is hardcore Nazi.

 

 

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus