U bent hier: Home / Rene Klijn is vermoord

Rene Klijn is vermoord

by J.L. de Kreek — last modified 23-11-2017 19:05
Opgeslagen onder:

Matthijs van Nieuwkerk bejubelt homofiel Paul de Leeuw die een taboe doorbrekend Tv-programma heeft gemaakt met Rene Klijn die aan AIDS is overleden. Ze zongen een liedje wat een hit werd. Cornald Maas praat ook aan de tafel van de DWWD over AIDS. Rene Klijn is vermoord met medicijnen. AIDS kan niet door HIV worden veroorzaakt. Dit is al bekend sinds 1984 toen Robert Gallo het bewijs dat HIV niet de waarschijnlijke oorzaak is van AIDS in het wetenschappelijke tijdschrift Science publiceerde.

AIDS is een syndroom wat goed is te genezen. AIDS ontstaat door mensen verkeerd te behandelen bij gewone aandoeningen. AIDS begon in Amerika onder homo’s die gewend waren feest te vieren, drugs te gebruiken, wisselende seksuele contacten te hebben en geslachtsziekten met antibiotica te bestrijden. AIDS is een aandoening aan het immuunsysteem wat wordt veroorzaakt door een complexe oorzaak en niet door een virus. Het verband tussen HIV en AIDS is een correlatie, niet causaal. De miljoenen Aids-slachtoffers die zijn te betreuren is het gevolg van diep ziek bedrog in de zorg en onverschilligheid bij het Aids-fonds en mediabedrijven als de VARA.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus