U bent hier: Home / Israël killed the Jews

Israël killed the Jews

by J.L. de Kreek — last modified 24-11-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Het eerste bestuurlijk lichaam van Israël is opgericht te Basel 29-31 augustus 1897 door de held van Geert Wilders als vereniging onder de naam Verein Erez Israël. Israël bezit het oogmerk Joden en het Jodendom uit te roeien. Het terroristisch oogmerk van Israël blijkt in een oogopslag uit publicaties van de grote Zionistische leiders Herzl en Jabotinsky die samen met Hitler en Eichmann gezien moeten worden als de ‘founding fathers’ van de zogenaamd Joodse Staat. Verein Erez Israël is opgericht in een tijd dat het antisemitisme in West Europa op de retour was.

Antisemitisme is de smeerolie voor de politiek der Zionisten. Zonder antisemitisme kunnen de gettomanagers van weleer de Joden niet als vee opdrijven. Zonder Zionisme zijn antisemieten nergens.

Israël bezit een virulent antisemitisch hart en de wil Joden uit te laten roeien door antisemitische bondgenoten voor macht en zelfverrijking. De propaganda van de Nazi’s is gebaseerd op wat de Zionisten zeiden. Zeggen de Joden.

Hitler is betaald door het Syndicaat van de familie van de patroon van de held van Geert Wilders. Deze familie was in de Tweede Wereldoorlog middels de onderneming tevens eigenaar van kibbutz Auschwitz wat bestuurd door de CEO's van IG-Farben uitgroeide tot het vernietigingskamp waar veel  Joden zijn vermoord. Deze familie wil al sinds het Heilige Romeinse Rijk heersen als vorst over de Joden. Zoals de Romeinen over de Joden regeerde.

Het gaat hier over de familie Rothschild. De Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn projecten van -in willekeurige volgorde- de familie Rothschild, de familie Rockefeller, de familie Bush, de Zionisten, het Vaticaan, andere industriëlen en Adolf Hitler. Adolf Hitler wordt bij de Jodenvervolging betrokken als zijn Zionistische meesters de Holocaust al meer dan veertig jaar zorgvuldig voorbereiden.

Door internet is onderzoek makkelijker. Big data van overal vandaan is vanaf de bank doorzoekbaar. Authentieke onvervalste documenten die altijd aan het oog van het publiek ontrokken zijn gehouden door geschiedvervalsers en hoernalisten als Bart Schut van het Nieuw Israëlitisch Weekblad en het tuig van TMG, bewijzen wettig en overtuigend dat de Zionisten en niemand anders dan de Zionisten schuldig zijn aan de Holocaust van 1940-1945 en ‘as we speak’ samenwerkend met de oude vrienden van het NIW en de Telegraaf de volgende Holocaust voorbereiden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus