U bent hier: Home / Auschwitz als geboorterecht

Auschwitz als geboorterecht

by J.L. de Kreek — last modified 28-11-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Israël heeft wettelijk bepaald wie Joods genoeg is voor het recht op terugkeer. De definitie van wie Joods is wordt door deze wet opgetrokken zodat zoveel mogelijk Joodsbloed zich in Israël vestigt. De Israëlische wetgever en het Israëlisch bestuur vertelt er met kennis van de feiten niet bij dat de eerste en opvolgende bestuurders van Israël die de oprichters zijn van de zogenaamd Joodse Staat tevens de Holocaust georganiseerd hebben. De man die het creatieve brein is van al dat bloedvergieten wordt in Israël wettelijk geëerd als ‘founding father’.

De naam “Israël” is door de Zionisten gestolen van de Joden om te misleiden en de Joden diep ziek te beledigen met de naamvoering van het wereldgetto. Sinds de Bijbel wordt met Israël de Joodse mensen bedoeld. De Zionisten hebben zich dit exclusieve merk onrechtmatig toegeëigend om herkomstverwarring te zaaien bij het publiek en de Joden te overheersen. Voor Joden is de eeuwige onderdrukking der Zionisten een voortgaand probleem. 

Overal op aarde worden Joden geterroriseerd door Zionisten. Ook in Nederland vandaag. In groepsverband jagen Zionisten en hun vrienden in de journalistiek op personen die de waarheid en de feiten publiceren. De Zionisten bezitten hele redacties die het internet afstruinen naar ‘conflicting opinions’ om vervolgens betrokkene zwart te maken met ongefundeerde beschuldigingen van antisemitisme of Jodenhaat.

Jodenhaat zit de Zionisten in het bloed. Adolf Eichmann die de transporten van de Joden per treinen naar de kampen organiseerde was een Zionist in hart en nieren. Ruim voor de oorlog gingen Zionisten en de antisemieten van Adolf Eichmann al vriendschappelijk met elkaar om ter volbrenging van de door de Zionisten geambieerde Endlösung inclusief "Großer Versöhnungsausklang", en antisemieten voor de uitvoering.

Zionisten zijn erop uit Joden en het Jodendom uit te roeien en de eeuwen oude Joodse cultuur te misbruiken voor de eigen onverzadigbare geldingsdrang en machtswellust. WOII is een Zionistische oorlog. Hitler was een Zionistische dictator. De Holocaust is een Zionistische genocide. De Zionisten willen meer. De Zionisten willen complete realisatie van de idealen van de helden van Wilders. Dat houdt een volgende Holocaust in, op de bergen van Israël, en een racistische invulling van ouderwets aristocratisch wereldbestuur door het Syndicaat wat in ieder geval sinds 1895 betrokken is bij de voorbereidingen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus