U bent hier: Home / Goed nieuws over Jan Roos

Goed nieuws over Jan Roos

by J.L. de Kreek — last modified 03-12-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Hét Goede Nieuws™ over Jan Roos is dat 2017 een slecht jaar voor hem is geweest. Zijn vrouw is bij hem weg, hij is onderbedeeld in het omgangsrecht met zijn kinderen, een papzak geworden én Jan Roos verdient geen droog brood op internet ondanks zijn gigantische bereik met zijn Rabiaat Rechts Geluid. Adverteerders willen zich niet associëren met Jan Roos. Dat Jan Roos dit aan zichzelf heeft te danken blijkt uit de verschillende aangiften die tegen Jan Roos zijn gedaan.

Jan Roos was het prominente gezicht van GeenStijl. In die tijd heeft Jan Roos zich samenwerkend met collega’s van de Telegraaf Media Groep en Thierry Baudet schuldig gemaakt aan bedrog in verband met het Oekraïne referendum. Door dit bedrog lijkt het alsof Jan Roos dat referendum gewonnen heeft. Het Openbaar Ministerie heeft de ter zake doende aangifte nog in behandeling. Wegens "complexiteit" is het dossier in handen gesteld van een speciale afdeling.

Deze "complexiteit" is waarschijnlijk het gevolg van het feit dat uit andere uitgiften blijkt dat Jan Roos en zijn collega’s bij TMG tevens betrokken zijn bij misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten, en het voorbereiden van internationale misdrijven op Semieten waaronder Joden. Dat deze aangiften nog niet zijn vervolgd komt omdat de Rechtspraak terrorisme gerelateerd bedreigd wordt door vrienden van Jan Roos en zijn oud werkgever om de Nazifeiten van Wilders en TMG te ontkennen  Bijzondere aan Jan Roos is dat hij weigert aan het publiek mee te delen dat de Telegraaf al in 1922 in bezit was van de plannen voor Holocaust van de held van Geert Wilders, terwijl de feiten gewoon op internet staan. Jan Roos speelt graag de Nazi zodat zijn volgers zien en begrijpen dat het uniform hem goed past.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus