U bent hier: Home / Israël bedreigt de Joden

Israël bedreigt de Joden

by J.L. de Kreek — last modified 08-12-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Israël bedreigt de Joden met uitroeiing. Israël is opgericht door de vrienden van de Telegraaf Media Groep. Bedoeld als Wereld Jodenkwartier. Erez Israël is opgericht te Basel 29-31 augustus 1897 door de prominente journalist Theodor Herzl met het oogmerk haaks op de Joodse normen en waarden en zelfs gewelddadig bezit te nemen van Palestina en daar in belang van het financierend Syndicaat het wereldgetto voor de Joodse slavenarbeiders op te trekken.

De Holocaust is bewerkstelligd door journalisten en hun collega’s bij onder andere het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf. De Holocaust is in de aller eerste plaats het misdrijf van de schrijvende pers. Het zijn allemaal journalisten en schrijvers die nota bene sinds 1895 betrokken zijn bij de voorbereidingen op de Holocaust en het naoorlogs Holocaustbedrog en de voorbereidingen op de volgende Holocaust. Geen journalist in het vrije westen die de geschiedenis opschrijft zoals deze is of de actualiteit goed duidt.

Wel veinzen die journalisten allemaal fatsoen want liefde voor Israël, zoals Kustaw Bessems of Bart Schut of Esther Voet. De voorzitter van de jongeren organisatie van het Centrum Informatie Documentatie Israël die ook een perskaart bezit bedreigt personen met Joodse achtergrond met de volgende Holocaust. De lange arm van Israël blijkt te bepalen wat personen met Joodse achtergrond in Nederland kunnen of mogen zeggen over Zionisten of Israël of de Zionistische grondslag van de Holocaust. De grondlegger van Israël schrijft zelf in zijn dagboeken dat hij de initiator is van de Endlösung!

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus