U bent hier: Home / Donald Trump is geweldig

Donald Trump is geweldig

by J.L. de Kreek — last modified 09-12-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Donald Trump is geweldig. Donald Trump is de beste president die de Verenigde Staten sinds jaren hebben gehad. Donald Trump houdt zich aan zijn verkiezingsbelofte en erkent Jeruzalem als hoofdstad van het Wereld Jodenkwartier te Palestina. Donald Trump heeft zijn trouwe aanhang ook beloofd de aanslagen in de VS 11 september 2001 te onderzoeken. Omdat de uitkomst zeer waarschijnlijk is dat Zionisten en parasieten in het Amerikaans bestuur erachter zitten heeft Donald Trump nu alvast laten zien dat hij niks tegen Israël heeft. Netanyahu is de beste vriend van Donald Trump en ook de man van zijn dochter is Zionist.

Donald Trump heeft er vanzelfsprekend geen idee van dat de Zionisten achter de Holocaust zitten en de Nederlandse Rechtspraak bedreigen om dit te ontkennen. De journalisten van de Telegraaf Media Groep en het Nieuw Israëlitisch Weekblad en Hidde Jan van Koningsveld en Israël en CNN gooien iedereen steevast zand in de ogen opdat de feiten niet zichtbaar zijn voor het grote publiek. Dat de Zionisten en journalisten achter de Holocaust zitten is belangrijk omdat de aanslagen in de VS 11 september 2001 de voortzetting zijn van de Holocaust en bijvoorbeeld CNN betrokken is. De aanslagen in de VS 11 september 2001 zijn de ‘rapture’ op weg naar radicale verlossing (van de Joden).

Dat Israël al sinds 1895 het oogmerk bezit de Joden uit te roeien en ook voor Joden zeer belangrijke heilige plaatsen te Jeruzalem te verwoesten en daarvoor in de plaats een Kerk van Satan te stichten kan Donald Trump niet weten zonder zicht op de dagboeken en overige publicaties van de helden van Geert Wilders. In die publicaties staat ook de namen van de personen die leiding geven aan het internationaal terrorisme of dit financieren of ervan profiteren. Geert Wilders vergelijkt zichzelf graag met Donald Trump. Het grote verschil tussen Donald Trump en Geert Wilders is dat Geert Wilders wél en Donald Trump niet betrokken is bij de groep die verantwoordelijk is voor de aanslagen in de VS 11 september 2001. Donald Trump is een goud eerlijk Christen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus