U bent hier: Home / Nazi-bijeenkomst in Restaurant HaCarmel te Amsterdam

Nazi-bijeenkomst in Restaurant HaCarmel te Amsterdam

by J.L. de Kreek — last modified 12-12-2017 13:55
Opgeslagen onder:

De muntOm de Joden te zieken en het succes van hun terrorisme te vieren komen de Nazi’s vanavond onder toezicht van journalist Frits Barend bij elkaar in het Restaurant HaCarmel aan de Amstelveenseweg 228 te Amsterdam. De avond is georganiseerd door het Centrum Informatie Documentatie Israël zogenaamd tegen haat en geweld. Dat de Zionisten achter de Holocaust zitten en met het vertoon van journalist Frits Barend laten zien maling te hebben aan de waarheid kan niet onopgemerkt voorbij gaan. Frits Barend kan weten dat het CIDI betrokken is bij holocaustbedrog en het bedriegen en bedreigen van de Rechtspraak om de Zionistische grondslag van de Holocaust te ontkennen.

 

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus