U bent hier: Home / Herman Loonstein gróte Nazi-crimineel

Herman Loonstein gróte Nazi-crimineel

by J.L. de Kreek — last modified 14-12-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Advocaat Herman Loonstein die het zogenaamd Joods restaurant Hacarmel Kosher bijstaat waarvan de ramen zijn ingegooid omdat het een Israëlisch restaurant is en Israël Morfica is wat de Semitische Palestijnen uitroeit die al eeuwen in de Staat Palestina wonen wat ook voor de Joden heilig is, moet zich schamen voor zijn nazi-propaganda. Israël is gesticht door de Nazi’s. De Zionisten hebben de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust georganiseerd.

Op basis van authentieke historische documenten die door advocaat Herman Loonstein onder de keppel worden gehouden is heel precies van dag tot dag te volgen hoe de Zionisten vanaf het Eerste Zionistische Congres te Basel 29-31 augustus 1897 de Joden naar het gas dragen en tot op de dag van vandaag het leven zuur maken.

Herman Loonstein is daarop geen uitzondering met zijn pannenlap op zijn hoofd. Herman Loonstein is niet Joods omdat Herman Loonstein de Drie Eden niet handhaaft. Herman Loonstein was Nasi van zijn eigen Joods gettootje in Buitenveldert wat hij eufemistisch Joods Onderwijs noemt.

Herman Loonstein is een varken. Net als Leon de Winter en al die andere zogenaamde Joden. Allemaal weten ze of kunnen ze weten dat journalisten en Zionisten schuldigen zijn aan het organiseren van Holocaust door het al in 1895 te bedenken en de antisemieten te accrediteren en recruteren en financieren voor de uitvoering en ervan te profiteren.

De Palestijn die de ruiten ingooit van dat Israëlisch Restaurant is een Semiet die in eigen land het leven onmogelijk wordt gemaakt door antisemitische en racistische Europeanen die zijn geworteld in het Nazisme.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus