U bent hier: Home / Zionisten bedreigen iedereen

Zionisten bedreigen iedereen

by J.L. de Kreek — last modified 14-12-2017 20:20
Opgeslagen onder:

De vrienden van Israël bedreigen iedereen de moeder om het laffe antisemitische terrorisme der Zionisten te accepteren en het Zionisme te respecteren. Zonder respect voor Zionisme geen dialoog en geen hoop aldus de niet Joodse journalist Esther Voet van het Nieuw Israëlitisch Weekblad die zich voordoet als het meest Joods Amerikaans Prinsesje op leeftijd. De Joden hebben niks met Zionisme. Nooit gehad. Joden zijn handhavers van de Drie Eden. Zij die de Drie Eden niet handhaven zijn geen Joden.

De Thora verbiedt Joden een Staat te stichten waar ook ter wereld. Van recht op een massale terugkeer van de Joden naar het zogenaamd aan hen beloofde land is geen enkele sprake. Zionisten aanbidden de Duivel. Letterlijk. Zionisten zijn de Synagoge van Satan.

Er wordt nu al jaren geprocedeerd en een hetze gevoerd door de Zionisten om verspreiding van bovenstaande feiten te onderdrukken. De Zionisten bedreigen de gehele Rechtspraak met terrorisme om de waarheid onder het tapijt te schuiven, de mening van de Zionisten over te nemen en het gezag der Zionisten te erkennen. 

Iedereen is uitgenodigd de terroristische dans der Zionisten mee te dansen. Inclusie is nog nooit zo gewoon geweest. De Telegraaf is al sinds 1922 betrokken bij de terroristische organisatie van de Zionistische helden van Geert Wilders en staat vandaag weer vooraan het terrorisme der Zionisten te faciliteren. Nederland kent bijna geen Joden.

De personen in Nederland die zich voordoen als Joden zijn hoofdzakelijk Zionisten. Zoals advocaat mr. Professor Rabbijn Nasi Herman Loonstein van de Loonstein-clan weet zijn Zionisten zuiver Jodenjagers die zich strafrechtelijk moeten verantwoorden voor hun terrorisme en internationale misdrijven. Het bovenstaande citaat komt overigens uitt: Theodor Herzls Tachebücher, 1895-1904 Drei Bände, Erster Band, Jüdischer Verslag, Berlin, 1922, pagina 194.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus