U bent hier: Home / Minister Grapperhaus knuffelt Jodenhaters

Minister Grapperhaus knuffelt Jodenhaters

by J.L. de Kreek — last modified 18-12-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Aangemoedigd door de Zionistische hetze vanwege het inslaan van de ramen van het Nazi-restaurant aan de Amstelveenseweg te Amsterdam door een Semiet in verband met het antisemitische geweld van Israël in Palestina heeft minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid een bezoekje gebracht aan de grote Chanoeka viering in de Rivierbuurt in Amsterdam zondagavond 17 december 2018. Minister Grapperhaus is gefotografeerd met een pannenlap op zijn kale hoofd en zijn rechter arm hartelijk om de schouders van Esther Voet geslagen alsof Grapperhaus helemaal niet weten kan dat Esther Voet helemaal niet Joods is en leiding geeft aan het voortbouwend anti-Joods terrorisme der Zionisten.

Minister Grapperhaus is uit 1959. Grapperhaus heeft het Holocaustbedrog der Zionisten bewust meegemaakt. In de jaren zestig en zeventig van vorige eeuw barstte het lost met de propaganda en nepnieuws met series bij de publieke omroepen waarin de leugens over de Holocaust algemeen werden verbreid en elke kritische vraag over deze ongelofelijke genocide met dedain werd beantwoord want dat was antisemitisch. Tegenwoordig bezit iedereen internet en kan men al lopend of fietsen of autorijdend met de ogen op www.holocaustles.nl op de smartphone lezen dat de Zionisten innig samenwerkend met de internationale pers de Holocaust hebben voorbereid en na de oorlog zich schuldig maken aan het verspreiden van de meest zieke leugens ooit.

Esther Voet is een Nazi-slons. Het is een intens diepe belediging voor Joden dat nota bene minister Grapperhaus van de VVD deze del bij en tijdens Chanoeka met een bezoekje vereert in het jaar dat de Nazi’s de verovering van Jeruzalem vieren met een ambassade van katholiek Donald Trump in de de hoofdstad van Palestina. Dat er amper halachische verboden gelden met Chanoeka betekent niet dat de minister tijdens het feest van de lichtjes in de publieke ruimt Nazi-sloeribitchsnol Esther Voete publiekelijk kan knuffelen en dan zeggen dat hij de Joden beschermt tegen antisemitisme. De Zionisten lokken juist antisemitisme uit. Willens en wetens. De Zionisten werken al sinds 1895 officieel samen met de antisemieten om de Joden te Endlösen en na de oorlog de plannen compleet te realiseren samenwerkend met onder andere Geert Wilders, GeenStijl en Esther Voet.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus