U bent hier: Home / Als Adolf Hitler gewonnen had

Als Adolf Hitler gewonnen had

by J.L. de Kreek — last modified 22-12-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Als Adolf Hitler de Tweede Wereldoorlog had gewonnen was het vanzelfsprekend geweest voor de Zionistische Staat Israël om naast de helden van Geert Wilders, Adolf Hitler ter erkennen als één van de grote oprichters van het Wereld Jodenkwartier te Palestina. De band tussen de Zionisten en het Bureau van Adolf Hitler was sterk. De Zionisten ambieerde al in 1897 een persoon als Adolf Hitler om de Endlösung van alle kanten te benaderen. Adolf Hitler is gefinancierd door Zionisten. De familie Bush was betrokken bij de bancaire zaken. De familie Asscher faciliteerde de deportaties van Joden en liegt tot op de dag van vandaag over de schuld van de Zionisten.

Adolf Hitler was omringd door Zionisten. Feder, Goebbels, Eichmann en ook Heydrich met zijn neus waren allemaal Zionistisch geïnspireerd. De locatie van het kamp Auschwitz waar de Joden zijn vermoord is uitgekozen door de Zionisten. Auschwitz is gebouwd door de onderneming van Zionisten. De Zionisten vochten aan de zijde van Mussolini en leverde steun aan Hitler. De Zionisten zijn altijd ruimschoots van hulp voorzien door het Vaticaan en de internationale pers. De pers, media, journalistiek zijn al sinds 1895 volop bereid leugens en bedrog te verkopen om de terroristische zaak der Zionisten te faciliteren en de Joden uit te laten roeien. De Jodenhaat onder leden van de Nederlandse Vereniging van Journalisten is ongelofelijk.

Als Adolf Hitler de oorlog gewonnen had waren na de oorlog aanslagen gepleegd op nationale symbolen als de torens van de Twin Towers om de volgende fase op weg naar wereldheerschappij van de vrienden van Adolf Hitler vorm te geven. Het Duizendjarig Rijk van Adolf Hitler wordt geleidt door een syndicaat van industriëlen. Microsoft, Bill Gates en de familie Rockefeller maken daarvan onderdeel uit. Ook de Clintons behoren tot deze groep. Als Adolf Hitler de oorlog gewonnen had zouden Thierry Baudet en de Telegraaf Media Groep zich samenwerkend schuldig gemaakt hebben aan bedrog in verband met het Oekraïne Referendum om anarchie in Europa en Oekraïne te bewerkstelligen voor de verdere machtsgreep van de Nazi's.

Als Adolf Hitler de oorlog had gewonnen zou Bram Moszkowicz als advocaat oorlogscrimineel Geert Wilders verdedigen die de initiators van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust als zijn helden ziet, en zou journalist Eva Jinek het met hem doen. Als Adolf Hitler de oorlog had gewonnen zou Matthijs van Nieuwkerk schaamteloos Leon de Winter aan zijn tafel bij de Wereld Draait Door uitnodigen om hem uitgebreid te bewieroken voor zijn jeudsheid en propaganda-literatuur. Als Adolf Hitler de oorlog gewonnen had zou Hidde Jan van Koningsveld zich vandaag schuldig maken aan pogroms op personen met Joodse achtergrond die de Zionistische grondslag van de Holocaust bewijzen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus