U bent hier: Home / Antisemieten domineren Mainstream media

Antisemieten domineren Mainstream media

by J.L. de Kreek — last modified 23-12-2017 06:00
Opgeslagen onder:

De Nederlandse Mainstream media wordt gedomineerd door antisemieten. De Volkskrant. De Telegraaf. GeenStijl. Nieuw Israëlitisch Weekblad. Algemeen Dagblad. Allemaal bolwerken van antisemieten. Antisemieten zijn te herkennen aan Zionisme, steun aan Israël en verzet tegen antizionisme. Joden zijn zuiver antizionistisch. Vooral journalisten hebben hiervan weet want westerse journalisten blijken de organisatoren te zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Hitler is pas aan de orde als journalisten en schrijvers al meer dan 25 jaar actief de Holocaust voorbereiden. Dit is nooit bekend gemaakt. De creatieve breinen van de Holocaust zijn nooit ontmaskerd.

Zournalisten doen alsof Hitler of Heydrich of Eichmann en zo de Holocaust bedacht hebben. Dat is pertinent niet waar. De club van Hitler is pas veel later betrokken geraakt samenwerkend met Zionisten als Feder. De plannen voor de Holocaust zijn geschreven door journalist Theodor Herzl. In de vorm van epistels, dagboeken en literaire werken. Max Nordau, Ze'ev Jabotinnsky, Menachem Begin, Golda Meir zijn allemaal de grote Nazi's. Hitler was speelbal van zijn Zionistische meesters die tot de dag van vandaag hoog worden gehouden en het internationaal terrorisme bepalen of daarvan profiteren.

Het actueel internationaal terrorisme wordt georganiseerd door westerse industriëlen samenwerkend met de Mainstream media. Deze samenwerking bestaat al in 1895. De Holocaust op precies zes miljoen Joden in West Europa wordt in Amerikaanse al in 1900 aangekondigd of voorspelt in de pers terwijl de prominente journalist Herzl in zijn in 1922 gepubliceerde dagboeken schrijft dat hij in 1895 de Holocaust bedacht. Hij schrijft erover naar het syndicaat wat de Zionistische club van Herzl steunt om de Holocaust te laten uitvoeren door de beste antisemitische vrienden en trouwe antisemitische bondgenoten. De Volkskrant levert Nazipropaganda. Willens en wetens.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus