U bent hier: Home / Esther Voet is niet Joods

Esther Voet is niet Joods

by J.L. de Kreek — last modified 27-12-2017 06:00
Opgeslagen onder:

“Esther Voet is niet Joods” mailde een bekende Joodse mevrouw een tijd geleden in verband met de heisa rond de website www.jodenlijst.nl. Joden zijn antizionistisch, dromen van vreedzame delegitimatie van de zogenaamd Joodse Staat Israël, handhaven de Drie Eden, vinden de David Ster een onbeduidend versiersel en schrijven Chanoeka als Hannuka. Ook de taal, muziek en het geheel van de Zionistische cultivatie verschilt dermate van de Joodse beschaving dat er sprake is van een onoverbrugbaar cultuurverschil tussen aan de ene kant Joden en aan de andere kant Zionisten.

Joden hebben geen belang bij een Staat voor Joden. Joden weten uit ervaring dat wereldlijk bestuur over Joden leidt tot getto’s en onderdrukking van Joden. Journalist Esther Voet is leider van de terroristische organisatie die sinds 1897 werkt aan de realisatie van de Endlösung en de Holocaust van 1940-1945 en de Holocaust die nog komen moet op de bergen van Israël die zo omvangrijk is dat de begrafenis zeven maanden duurt.

De daders zijn gespiegeld aan ouderwetse Eindtijd voorspellingen een groep van naties uit het noorden. Dit slaat op het verbond van Nationaalsocialisten met de Zionisten. De Nationaalsocialisten en de Zionisten zijn ruim voor de oorlog gefuseerd tot de Nazi’s. Zionisme is Ein Nazi fährt nach Palästina. Auschwitz was een Zionistisch kamp. Niet de beste Kibbutz. Er kwam gas uit de douche. Voetje voor voetje verjagen Jihadisten alle middelen rechtens de vijandige strijders van Zion.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus