U bent hier: Home / Zionisten investeren in Holocaust

Zionisten investeren in Holocaust

by J.L. de Kreek — last modified 02-01-2018 06:00
Opgeslagen onder:

In 2017 zijn de dagboeken van de grote Zionistische leider Theodor Herzl in het Duits en Engels gedigitaliseerd en online geplaatst op de site www.holocaustles.nl. Deze dagboeken beslaan de periode van 1895 tot 1904. De dag tot dag notities van deze journalist over zijn werk en gedachtegoed bewijzen dat Theodor Herzl de Holocaust heeft bedacht te 37 Rue Cambon, 75001 Paris, Frankrijk op 08 juni 1897. Deze dagboeken bewijzen ook dat de Zionisten in ieder geval sinds 1895 tientallen miljoenen investeren in de Holocaust, waaronder miljoenen guldens.

De Holocaust is goed geslaagd in Nederland omdat Nederlandse prominente Mainstream journalisten de dagboeken van Theodor Herzl in 1922 en 1924 in het Duits in het bezit kregen en daarover valse informatie meedeelde aan het publiek. Tegenwoordig wordt dit nepnieuws genoemd.

De journalisten werkte bij het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf. Tot de dag van vandaag zijn het NIW en de Telegraaf hofleverancier nepnieuws. Grote en kleine terrorisme-feiten worden door journalisten van deze uitgevers van desinformatie voorzien zodat het publiek geen zicht krijgt op de harde kern van het internationaal terrorisme wat een syndicaat is en wordt geleid door leden van de familie Rothschild.

Journalisten van de Neue Freie Presse, the Jewish Chronicle, het Nieuw Israëlitisch Weekblad, de Telegraaf samenwerkend met het Syndicaat onder leiding van de Rothschild-clan zijn de 'corporate body' wat droomt van een Koninkrijk op het grondgebied van Palestina en de Joden ouderwets als slaven. De legers van deze terroristen zingen krijgsliederen over het veroveren van de heuvels van Betar, Yodafet en Masada. De waarheid over de Holocaust blijkt moeilijk te vertellen in Nederland omdat op elke straathoek en in elke redactie wel een Zionist staat of zit op de uitkijk of er geen mensen zijn met een eigen mening die zelf nadenken en zich aan feiten houden. Feit is dat Zionisten de grote antisemieten zijn die de Joden verachten en uitgeroeid willen.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus