U bent hier: Home / Telegraaf kon Holocaust voorkomen

Telegraaf kon Holocaust voorkomen

by J.L. de Kreek — last modified 03-01-2018 06:00
Opgeslagen onder:

De Telegraaf is 125 jaar oud. De terroristische organisatie der Zionisten is 120 jaar oud. De plannen voor de Holocaust zijn geschreven door journalist Theodor Herzl in de periode van 1895 tot 1904. Journalisten van de Telegraaf kregen het draaiboek voor de Holocaust in 1922 in bezit. In het Duits. Toen was ook het Eerste Zionistische Congres te Basel reeds geweest waar de prominente journalist Herzl en overige aanwezigen de Joden ‘framede’ als “verachtte bedelaars”.

De Telegraaf had in 1922 de Holocaust kunnen voorkomen door gewoon eerlijk te zijn over de inhoud van de dagboeken van Theodor Herzl en de bedoelingen der Zionisten. De Telegraaf was in de Tweede Wereldoorlog een bolwerk van Jodenhaat. Na de oorlog werd de Telegraaf van alles verweten behalve opzet. Blijkt de Telegraaf al in 1922 geweten te hebben dat de Zionisten letterlijk tientallen miljoenen investeren in de voorbereidingen op de Holocaust. Na de oorlog is de Telegraaf betrokken bij Holocaustbedrog en het verspreiden van nepnieuws in verband met de aanslagen in de VS 11 september 2001

TMG wat eigenaar is van het iconische merk De Telegraaf is een terroristische organisatie. Afgelopen jaren zijn pogingen gedaan bijvoorbeeld GeenStijl te laten vervolgen voor schuld aan verhogen van de terreurdreiging en succesvolle aanslagen op Nederlandse militairen. Dit is nog niet gelukt omdat vrienden van de Telegraaf de Rechtspraak bedreigen om de Nazi-feiten der Zionisten, Wilders en de Telegraaf Media Groep te ontkennen. Ook is er aangifte gedaan tegen GeenPeil in verband met Referendumbedrog. Saskia Belleman van de Telegraaf zwijgt steevast over het feit dat de helden van Geert Wilders de grote voortrekkers zijn van Hitler en de gaskamers. Ook spant Saskia Bellamn samen met Nazi’s om Joden het leven zuur te maken. Onderzoeksjournalist Micha Kat wordt om zijn Joodse achtergrond door de Telegraaf beschuldigd van bedreigen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus