U bent hier: Home / Telegraaf zuiver antisemitisch

Telegraaf zuiver antisemitisch

by J.L. de Kreek — last modified 05-01-2018 06:00
Opgeslagen onder:

De Telegraaf is opgericht door een militair. Het kennelijk oogmerk van oprichting van de Telegraaf is het zijn van oorlogskrant. Oprichting van de Telegraaf vond plaats in de tijd dat de Zionisten de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust beraamde. Dat is 125 jaar geleden. In 1922 krijgt de Telegraaf de plannen voor de Holocaust in bezit. In de vorm van de dagboeken van de grote Zionistische leider Theodor Herzl. In het Duits. Tijdens een presentatie in het Amsterdamse Concertgebouw 30 mei 1922. De Telegraaf is laaiend enthousiast over de plannen van Herzl waarin staat dat de Endlösung eindigt met een Holocaust en dat de antisemieten de trouwste bondgenoten en de beste vrienden der Zionisten zijn.

Het geheime van de Telegraaf is dat de Telegraaf óók tijdens de oorlog de trouwste antisemitische vriend en beste antisemitische bondgenoot is van de Zionisten. Na de oorlog wordt de Telegraaf gestraft en zogenaamd gezuiverd van de zonden die het in de oorlog begaan heeft tegen de Joden. De straffen die de Telegraaf zijn opgelegd waren matig en de Telegraaf is geen opzet verweten. Na de oorlog staat de Telegraaf vooraan als het om bewonderen van de Zionisten en Israël gaat. De Joodse Staat is heilig voor de Telegraaf. Tegelijk vergeet de Telegraaf aan het publiek mee te delen dat Joden zuiver antizionistisch zijn, geen Joodse Staat wensen en nooit hebben gewenst, en dat de Telegraaf nog altijd de trouwste antisemitische vriend en beste antisemitische bondgenoot der Zionisten is.

Dit is goed te zien aan de krankzinnige en succesvolle hetze van Telegraafjournalist Bart Mos tegen de Joodse journalist Micha Kat en de onwil van Bart Mos en bijvoorbeeld Saskia Belleman om de Zionistische grondslag van de Holocaust te erkennen. Ook de oneerlijke berichtgeving van De Telegraaf over de aanslagen in de VS 11 september 2001, Geert Wilders en bijvoorbeeld de Gestapomentaliteit bij de Nederlandse kinderbescherming (lees Joris Demmink) draagt bij aan het beeld van de Telegraaf als terroristische of criminele organisatie. Geert Wilders bewondert het creatieve brein van de Holocaust als zijn held. Voor de Telegraaf bestaat dit feit niet want de Telegraaf steunde de terroristische plannen van deze held al in 1922. Theodor Herzl, de Zionisten en de Telegraaf hebben willens een eind gemaakt aan de Vreugde van de Verlichting voor de Joden.

Na de Franse Revolutie met de invoering van democratie en mensenrechten raakte Joden in West Europa verlost van het antisemitisme. Zelfs in Duitsland voor de oorlog was het antisemitisme bijna verdwenen constateren de Zionistische leiders tot hun spijt. Zonder antisemitisme kunnen Zionisten geen Joden opjagen naar Palestina om daar een muur om hen heen te bouwen als heus Joods Wereldkwartier. De Joden worden door de Zionisten naar Palestina opgejaagd want de Zionisten zijn schuldig aan het geweld en antisemitisme wat de Alia aandrijft. Joden hebben altijd in Palestina kunnen wonen en werken. In Palestina in de Diaspora. Het wereldgetto wat eufemistisch de Joodse Staat Israël is genoemd heeft tot doel alle Joden te verzamelen voor de volgende Holocaust die zal plaatsvinden op de bergen van Israël. Door het grote aantal slachtoffers zal de begrafenis zeven maanden duren.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus