U bent hier: Home / Holocaust als businessplan

Holocaust als businessplan

by J.L. de Kreek — last modified 08-01-2018 06:00
Opgeslagen onder:

De Holocaust is misschien wel het meest succesvolle businessplan. Geschreven door een expert in communicatie. Gefinancierd door een syndicaat van industriëlen. Bedacht in 1895. Toen de samenleving de overgang maakte van aristocratisch wereldbestuur naar democratie en mensenrechten. Ook afschaffing van slavernij was toen aan de orde. Deze maatregelen die werden doorgevoerd in West Europa gingen ten koste van de winst maximalisatie van het Groot Kapitaal. Dit kapitaal was toen reeds eeuwen in handen van bepaalde families met huizen in Frankrijk, Italië, Spanje, Engeland, Verenigde Staten, Duitsland, Rusland, Zwitserland, Oostenrijk. Noem het op.

De Holocaust is bedacht door een journalist. Te Parijs 08 juni 1895. Dit schrijft deze journalist in zijn dagboeken. Daarom is het bizar dat Hitler de schuld krijgt van de Holocaust. Ook Netanyahu bevestigt dat Hitler niet de Joden wilde uitroeien. Hitler volgde de Zionisten in verband met de lust naar Kolonisatie van Palestina voor de bouw van het Wereld Jodenkwartier. Volgens Netanyahu is Hitler door Arabieren op de idee gebracht de Joden te vergassen. Terwijl de locatie van Auschwitz al in 1933 door de legers van Betar als kamp gebruikt werd en Betar vocht aan de zijde van Mussolini en ook Hitler steun aanbood en Auschwitz is gebouwd op particulier initiatief van het syndicaat van industriëlen wat op of omstreeks 08 juni 1895 door een expert in communicatie op de idee is gebracht de Endlösung met een “größer Versöhnungsausklang” te laten eindigen.

De familie Rothschild wist al in 1895 dat het zes miljoen Joden ritueel zou laten verbranden in de door de onderneming van de familie opgetrokken kampen voor slavenarbeid. De personen die schuldig zijn aan de Holocaust zijn journalisten, Zionisten, Katholieken, de familie Rothschild, de familie Rockefeller, de familie Bush, Carl Jung, Erich Neumann, de Telegraaf, het Nieuw Israëlitisch Weekblad en natuurlijk hun nationaalsocialistische vrienden Adolf Hitler, Eichmann, Heydrich, Himmler, Feder, Goebbels en zo. De antisemieten van Hitler en Mussolini en verder elke andere antisemiet zijn de beste vrienden en trouwste bondgenoten der Zionisten. Daarom dat Katholieken en Zionisten vrienden zijn. De Zionisten zijn in welke vorm dan ook zijn genetisch dragers van het antisemitisch-virus waartegen geen kruid gewassen lijkt. Alles en iedereen besmettend met hún ziekte. Iedereen in de waan plaatsend dat het zo leuk zaken doen is met Israël.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus