U bent hier: Home / Charles Groenhuijsen ongelofelijke beroepsleugenaar

Charles Groenhuijsen ongelofelijke beroepsleugenaar

by J.L. de Kreek — last modified 09-01-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Journalist Charles Groenhuijsen hangt de positivo uit in De Volkskrant. Volgens Charles Groenhuijsen is de media te negatief. Volgens Charles Groenhuijsen gaat het in veel opzichten goed met de wereld. Dan noemt Charles Groenhuijsen wat mooie statistieken waarvan hij kan weten dat ze niet volledig zijn. Zo zegt Charles Groenhuijsen dat de misdaad fors daalt. De misdaad is explosief gestegen. Duizenden zo niet tienduizenden Nederlandse kinderen leven dagelijks in een situatie van misbruik of mishandeling omdat de Nederlandse journalistiek over de volle breedte weigert te publiceren over de georganiseerde misdaad bij het Ministerie van Justitie en Veiligheid.

Het Nederlands parlement en de lokale politiek is vergeven van de oorlogsmisdadigers en de terroristen. GeenStijl is een antisemitisch bolwerk en Geert Wilders is schuldig aan het sneuvelen van de beste militair van de NATO en de zoon van de CDS in Afghanistan bijna 10 jaar geleden. In de Verenigde Staten van Amerika vonden in 2001 weerzinwekkende aanslagen plaats en in al die jaren is journalist Charles Groenhuijsen van de NOS niet in staat gebleken aan het publiek mee te delen dat de torens van de Twin Towers met geen mogelijkheid door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort. Ook is er in al die jaren geen journalist bij machte gebleken de keiharde feiten op tafel te leggen waaruit onloochenbaar blijkt dat de medische wetenschap internationaal in 1984 reeds wist dat AIDS niet door HIV kan worden veroorzaakt.

De Nederlandse overheid voert een milieubeleid waarbij CO2 in de grond gestopt wordt en geen journalist die vertelt dat deze oplossing het risico meebrengt dat zuurstof schaars wordt. Wat er goed gaat is dat de georganiseerde misdaad in de Nederlandse politiek en journalistiek bestendigt. De misdadigers kunnen genieten van hun succes. Er is nog niemand vervolgd. Pogingen om deze georganiseerde misdaad aan de grote klok te hangen zijn dankzij agressieve aanvallen van Zionistisch geïnspireerd journalisten op onder andere de Nederlandse Rechtspraak en personen met Joodse achtergrond nog niet vervolgd. Terrorisme gerelateerd bedrog en bedreigingen hebben bewerkstelligd dat zware misdaden tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten en internationale misdrijven zoals voorbereiden van genocide niet zijn berecht. De Holocaust blijkt te zijn bedacht door een journalist. Het gaat goed met ons.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus