U bent hier: Home / Nazi’s omringen Donald Trump

Nazi’s omringen Donald Trump

by J.L. de Kreek — last modified 10-01-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Donald Trump is een echte Katholiek. Zijn dochter Ivanka Trump denkt met een Jood te zijn getrouwd. Ook andere kinderen van Donald Trump denken Joden te daten. Al deze Joden zijn blond. Donald Trump is een grote vriend van Israël. Donald Trump denkt dat hij een grote vriend is van de Joden. Donald Trump kent geen Joden. De familie van Donald Trump kent personen die zeggen dat zij Joods zijn terwijl zij de Drie Eden niet handhaven. Ivanka Trum zou zijn bekeerd tot het Jodendom. Het Jodendom is schaars in de Verenigde Staten van Amerika. Er zijn grote bijeenkomsten van Joden die demonstreren tegen de Joodse Staat met borden waarop staat dat Zionisten geen Joden zijn alleen dat blijft onbelicht in de door Nazi’s gedomineerde Amerikaanse media en Ivanka Trump is nergens bij die reallys te bespeuren.

Mensen waarvan Donald Trump denkt dat het Joden zijn, zoals Netanyahu en de man van zijn dochter zijn de nieuwe generatie Nazi’s. Hun Joodsheid is camouflage. Net als bij professor mr. advocaat Herman Loonstein. De Joden hebben niks met de Joodse Staat Israël. De Joden hebben niks met Zionisme. De Joden handhaven de Drie Eden wat het verbond is met Gd sinds de Diaspora. De aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 zijn gepleegd door de grote groep Nazi’s die na de oorlog niet stil heeft gezeten werkend aan de complete realisatie van de idealen van de helden van Geert Wilders. De Nazi’s die Donald Trump omsingelen maken deel uit van dezelfde terroristische organisatie als de Telegraaf Media Groep, Nieuw Israëlitisch Weekblad, Geert Wilders, het Centrum Informatie Documentatie Israël en het Vaticaan.

Donald Trump kan er weinig aan doen dat hij door Nazi’s is omringd. Meeste mensen weten niet dat de Nazi-propaganda gebaseerd is op wat de Zionisten zeiden en dat de Amerikaanse Zionisten in 1900 al wisten dat zij zes miljoen Europese Joden ritueel zouden offeren bij en tijdens een grote verzoeningsfinale. Het zijn een paar boeken die Donald Trump nooit onder ogen krijgt waardoor hij niet ziet of begrijpt dat het Joods Wereldkwartier te Palestina is gesticht door Adolf Hitler en dat Donald Trump 'de facto' presidentieel en anderszins bijdraagt aan de voorbereidingen op de volgende Holocaust die moet plaatsvinden op de bergen van Israël en waarvan de begrafenis door het grote aantal slachtoffers zeven maanden zal duren. Donald Trump heeft ook nooit van zijn Katholieke opleiders onderwezen gekregen dat de Bijbel predikt dat Jezus Christus helemaal niet is overleden aan het kruis of de martelpaal en dat de Boekrol niet eindigt bij de laatste punt van Openbaring.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus