U bent hier: Home / Zionisten bedreigen Joden

Zionisten bedreigen Joden

by J.L. de Kreek — last modified 11-01-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Meeste mensen weten niet dat Joden door Zionisten worden bedreigd, mishandeld en vermoord. Joden in Irak zijn bijvoorbeeld met terrorisme bedreigd door Zionisten om naar Israël te emigreren. Aanslagen op Joden in Europa zijn georganiseerd door Zionisten. Zionisten bedreigen de Rechtspraak om dit te ontkennen. Vrienden van de Zionisten kijken weg. Zoals de Telegraaf Media Groep en het Nieuw Israëlitisch Weekblad. Joden en Zionisten zijn als water en vuur.

Jodendom en Zionisme gaat niet samen. Zionisten sluiten Joden uit en willen dat alle Joden zich bekeren tot het Zionisme. Zionisten hebben zo’n 120 jaar geleden de Joodse identiteit gestolen. Zionisten tooien zich met Keppels en kandelaars en slaan een Thora open voor de vorm.

Omdat Zionisten de Drie Eden niet handhaven kunnen Zionisten geen Joden zijn. De Drie Eden zijn heilig in de Joodse cultuur. In ieder geval sinds de Diaspora. Dat is nooit veranderd. De Drie Eden zijn niet geabrogeerd. 

De Jodenvervolging en de Holocaust zijn bedacht door Zionisten. Alles aan Hitler was Zionistisch. Auschwitz was een Zionistisch kamp. In sommige kampen werd zelfs met de shekel betaald! De feiten blijken allemaal extreem helder uit publicaties die de Telegraaf en het Nieuw Israëlitisch Weekblad in ieder geval sinds 1922 in bezit hebben. Joden zijn een heel ander soort mens dan Zionisten. Zionisten zijn laffe huichelaars, parasieten en vijanden van de Staat. Professor mr. Herman Loonstein is Zionist. Hij was Nasi van een Joodse school waar hij willens en wetens de Zionistische grondslag van de Holocaust voor de leerlingen verzweeg.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus