U bent hier: Home / Antisemitische haatcampagne CIDI

Antisemitische haatcampagne CIDI

by J.L. de Kreek — last modified 12-01-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Het Centrum Informatie Documentatie Israël (CIDI) is gesteund door vrienden bij de Telegraaf Media Groep een agressieve en virulent antisemitische campagne van haat en onderdrukking gestart tegen personen met Joodse achtergrond die de waarheid publiceren over het Zionisme en de Zionistische grondslag van de Holocaust. De Zionisten bezitten al 125 jaar de documenten waaruit wettig en overtuigend blijkt dat journalisten met Zionistische ambities de initiators zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Het CIDI begon de haatcampagne door aangifte te doen in verband met de website www.hetzuur.nl waarmee is bewezen dat Zionisten schuldig zijn antisemitisme door uitlokking.

De strafzaak die volgde heeft niet tot het door de Zionisten gewenste resultaat geleid. Nadat de Zionisten ter zitting door de maker van www.hetzuur.nl werden ontmaskerd als de oplichters en criminelen begonnen de Zionisten op internet te dreigen met afgrijselijke gevolgen en organisaties die daarop toezien om gelijk te krijgen. Deze bedreigingen hebben bewerkstelligd dat diverse zeer ernstige door Geert Wilders en de Telegraaf Media Groep begane misdrijven niet zijn vervolgd. De Zionisten en Geert Wilders zijn vrienden. Geert Wilders ziet de creatieve breinen van de Holocaust als zijn helden. Aangezien dit de Zionistische leiders Herzl en Jabotinsky zijn kan iedereen op de vingers natellen hoe antisemitisch het CIDI feitelijk is.

De strafzaken tegen de maker van www.hetzuur.nl hebben geleid tot vonnissen waarbij verdachte het laatste woord niet is vergund en hem wel een “waanstoornis” is toegedicht. Meeste mensen weten niet wat de waarheid is omdat iedereen zich gewillig laat voorliegen door de Telegraaf en het CIDI. Zelf onderzoek doen naar de Zionistische grondslag van de Holocaust blijkt zelfs voor historici als Mark Rutte en Thierry Baudet een brug te ver. De publicaties die bewijzen dat de Zionisten schuldig zijn aan de Holocaust staan gewoon in de vrij toegankelijke bibliotheken van de Europese universiteiten. Tegenwoordig staan ze ook op Internet voor bijvoorbeeld Hidde Jan van Koningsveld die als bestuurder van de CIDI-Jugend niet voor terrorist uitgemaakt wil worden en daarom hét Goede Nieuws™ op www.goedenieuws.nl dagvaardt. om de Joodse waarheid onrecht aan te doen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus