U bent hier: Home / De Jodenhaat van Thierry Baudet

De Jodenhaat van Thierry Baudet

by J.L. de Kreek — last modified 16-01-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Thierry Baudet is populair bij hipsters en wannabe wereldverbeteraars door zijn niet uitgesproken en toch virulente Jodenhaat. Onder het masker van de jonge vooruitziende leider gaat de oude vijand schuil die het fascisme en racisme heeft gebracht. Thierry Baudet laat tijdens zijn betogen en redevoeringen buiten beschouwing dat hij zich als historicus aan de feiten moet houden en niet de geschiedenis kan verzinnen zoals hem dit uitkomt. Thierry Baudet is ook jurist. Hij kon weten dat GeenPeil de kiezers heeft bedrogen bij en tijdens het Oekraïne referendum.

Dit bedrog van Thierry Baudet in verband met het Oekraïne-referendum doet onmiddellijk denken aan de Bierkellerputsch van Adolf Hitler die toen ook de winst had gestolen. Voorts waren de gronden waarop het Oekraïne-referendum is aangevraagd bedrieglijk. Bedoeling bleek te zijn het toebrengen van schade aan de EU in plaats van een eerlijke volksraadpleging over het associatieverdrag met Oekraïne. Dit hangt samen met het oogmerk van de terroristische organisatie waarvan Thierry Baudet deel uitmaakt.

Thierry Baudet is één van de historici in de politiek die met kennis van de feiten onder de pet houdt dat journalisten met Zionistische ambities de initiators zijn van Hitler en de gaskamers. Thierry Baudet kent deze feiten want de documenten die dit bewijzen staan sinds jaar en dag in de openbare bibliotheken van de faculteiten geschiedenis die de wereld rijk is. Tegenwoordig staan deze documenten ook op internet.

Aan de ene kant als historicus doelbewust de schuld van de Zionisten aan de Holocaust verzwijgen en aan de andere kant als politicus bijdragen aan anarchie in Oekraïne door op valse gronden en middels bedrog het associatieverdrag met Oekraïne te torpederen is in ieder geval in voor sommigen redelijk vermoeden van betrokkenheid bij de terroristische organisatie van de helden van Geert Wilders. De brandhaard voor de Tweede Wereldoorlog is aangestoken in Oekraïne. Door historische vrienden van Thierry Baudet.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus