U bent hier: Home / 350.000 Nederlandse terroristen

350.000 Nederlandse terroristen

by J.L. de Kreek — last modified 17-01-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Nederland heeft ongeveer 350.000 terroristen binnen de grenzen van het Koninkrijk. Het kunnen er wat meer zijn. De meeste van deze terroristen zijn te herkennen aan hun beroep of lidmaatschappen. De groep van 350.000 Nederlandse terroristen bestaat uit journalisten, schrijvers, opiniemakers, politici, experts en de leden van de politieke partijen met vertegenwoordiging in het Parlement. Met elkaar bepalen zij bestuur, beleid en inhoud van de media. Deze groep schrijft voor dat de waarheid een complottheorie is.

Met elkaar handhaven deze 350.000+ Nederlandse terroristen de leugens over de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust, en de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001, de aanslag op de MH17 en het causale verband tussen HIV en AIDS. Deze 350.000 Nederlandse terroristen zijn schuldig aan oorlogsmisdaden, terrorisme en internationale misdrijven in Moslimlanden en elders. Het terrorisme van deze 350.000 terroristen bezit een antisemitische insteek. 

Deze 350.000 terroristen maken zich tevens binnenlands schuldig aan georganiseerde misdaad en internationale misdrijven. Op kosten van de Belastingbetaler. Deze groep van 350.000 Nederlandse terroristen zijn ook schuldig aan gedwongen verdwijning of misbruik van honderdduizenden Nederlandse minderjarigen. Onder andere de psychiaters Bram Bakker en Esther van Fenema faciliteren de 350.000 Nederlandse terroristen bij en tijdens het bedrijven van hun misdaden, beroepshalve persoonlijk.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus