U bent hier: Home / Zionisme is Nazisme

Zionisme is Nazisme

by J.L. de Kreek — last modified 18-01-2018 06:00
Opgeslagen onder:

De Zionisten zijn een campagne gestart om antizionisme en antisemitisme aan elkaar gelijk te stellen. Antisemitisme is te omschrijven als haat tegen Joden terwijl antizionisme de wortels van het Jodendom zijn. In Nederland zijn niet veel mensen die zuiver onderscheid maken tussen Joden en Zionisten. Zionisten en Joden worden op één hoop gegooid, omdat de Zionisten en hun Paapse vrienden dat graag zo willen. Zionisme is een virulent antisemitische ideologie en dito wereldorganisatie. De Zionisten organiseren zich sinds 1897 officieel als vereniging.

De Zionisten zijn een organisatie. Door het Zionisme te volgen is men lid. Zionisten beweren dat Israël de enige democratie is in het Midden Oosten terwijl iedereen in de Knesset Zionistisch is. Wie dat niet is wordt weggewerkt. Israël bestaat uit Zionisten in soorten en maten. Linkse Zionisten. Rechtse Zionisten. Biodynamische Zionisten. Het racisme van de Zionisten van Betar voedt het kloppend hart van de zogenaamd Joodse Staat. Er is niks Joods aan Israël. Er is niks Joods aan Zionisme. Zionisme is zeer anti-Joods, fascistoïde, antidemocratisch, gewelddadig en dictatoriaal.

In Nederland worden personen met Joodse achtergrond gewoon weer ouderwets vervolgd op last van de Zionisten omdat ze de Zionistische grondslag van de Holocaust openbaren en niemand die er iets van zegt. In 1922 stond de Telegraaf ook aan de kant van de Zionisten. De plannen voor de Holocaust van de Zionisten in ontvangst nemend en positief bekritiserend in de Wakkerste Krant. De Nazi’s zijn een brede groep internationalisten. De Nazi’s bestaan uit meerdere divisies. Zo zijn er de besturende Nazi’s die ter misleiding van het publiek worden aangeduid als Zionisten of zelfs voor Joden worden gehouden en de uitvoerende Nazi’s die gewoon de Moffen en NSB’ers zijn. 

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus