U bent hier: Home / Antisemitisme familie Moszkowicz

Antisemitisme familie Moszkowicz

by J.L. de Kreek — last modified 21-01-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Het antisemitisme van de familie Moszkowicz blijkt niet alleen uit het werk van advocaat mr. Bram Moszkowicz voor Geert Wilders. Geert Wilders ziet de initiators van Hitler en de gaskamers als zijn helden. Ook Max Moszkowicz laat zich op Twitter van zijn virulent antisemitische kant zien. Dat terwijl de freelance documentaire en filmmaker, columnist, fotograaf, regisseur voor NTR en NCRV heel beeldend in kaart moet kunnen brengen hoe de Zionisten sinds 1895 doelbewust de Holocaust bewerkstelligen en ‘as we speak’ Holocaust 2.0 voorbereiden die zal plaatsvinden op de bergen van Israël. Door het aantal slachtoffers zal de begrafenis zeven maanden duren.

De vraag kan gesteld worden of de oude Max Moszkowicz gezien het antisemitisch karakter van de mening en werk van zijn nazaten eigenlijk wel slachtoffer in Auschwitz was. In Auschwitz zijn Joden vermoord door Joden. De Joden die Joden vermoordde werden Sonderkommando's met een Kampfunctie genoemd die zich onderscheidde van de Sonderkommando's met een Veldfunctie. Na de oorlog beweerde de Sonderkommando's met de Kampfunctie te zijn gedwongen terwijl voorts de Holocaust bedacht blijkt te zijn door journalisten met Zionistische ambities en IG-Auschwitz middels de onderneming destijds viel in het bezit van het wereldhuis van de familie Rothschild & friends. 

Hitler, Feder, Eichmann, Goebbels, waren allemaal Zionistisch geïnspireerd. Hitler kreeg zijn geld van Zionisten. Zogenaamde Rabbijnen zagen in Hitler de Messias. Hoe knettergek is de familie Moskowitz dat advocaat mr. Bram Moskowitz de Blonde Geit rechtsbijstand verleent terwijl hij het creatieve brein van de Holocaust bewondert als held, en Max Moszkowicz via Twitter en anderszins iedereen doelbewust zand in de ogen strooit over de bron van het antisemitisme? Zionisme is de bron van het antisemitisme. Het antisemitisme verdampte na de Franse Revolutie bevestigen ook Theodor Herzl en Ze’ev Jabotinsky, daarom vonden zij dat er meer antisemitisme moest zijn om de Zionistische zaak te bevorderen. De Zionisten zijn al in 1895 een bondgenootschap aangegaan met de antisemieten om de Holocaust te verwezenlijken!

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus