U bent hier: Home / Israël organiseerde 9/11

Israël organiseerde 9/11

by J.L. de Kreek — last modified 24-01-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Wanneer de Amerikanen zich bewust worden dat Israël de aanslagen 11 september 2001 heeft georganiseerd is het gedaan met de Knesset. Israël regelde ook de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust en houdt van apartheid. Israël is opgericht te Basel 29-31 augustus 1897 door een journalist. Met antisemitische insteek besloot hij zich op te stellen als vertegenwoordiger van álle Joden. Herzl had goede contacten met de familie Rothschild. In zijn correspondentie aan het Wereldhuis van Rothschild legde hij de gedroomde Koninklijke familie der Joden uit hoe het de Joodse slaven bijeen kan drijven in het Wereld Getto.

Theodor Herzl had ook goed contact met Baron von Hirsh. Von Hirsh bezat Joodse kolonies in Zuid Amerika. Von Hirsh was slavendrijver. Deze geschiedenis speelt zich af eind 19e eeuw. Relatief kort na de Franse Revolutie. Toen mensenrechten en democratie zijn ingevoerd en Joden gelijk werden behandeld.

Tot die tijd werden Joden ongelijk behandeld. De rijke Asjkenazische Joden hielden de arme Asjkenazische Joden in getto’s en behandelde hen als slaven. De geschiedenis over de Joden en Israël wordt in het Vrije Westen verteld door het oog van de Zionisten. Dat zijn de oprichters van Israël en vertegenwoordigers van de slavernij.

De rijke Asjkenazische Joden verdiende aan het eind van de slavernij een dikke boterham aan slavenhandel. ‘Negroes’ werden verkocht door de familie Cohen. Dat deze rijke Asjkenazische Joden ook andere Asjkenazische Joden in slavernij hielden is de geschiedenis zoals deze zich werkelijk heeft afgespeeld. Na de afschaffing van de slavernij zijn de blanke arme Asjkenazische Joden gewoon in slavernij gehouden door de rijke Asjkenazische Joden met Auschwitz als meest aansprekend voorbeeld. 

De getto’s in Oost Europa stonden onder gezag van de familie Rothschild. De Joden in het Heilige Romeinse Rijk worden bestuurd door de familie Rothschild. De familie Rothschild commandeert de legers der grote machten en zet de antisemitische vrienden en bondgenoten op tegen de Joden. De familie Rothschild, Rockefeller en Bush zijn het Syndicaat wat Adolf Hitler en de Nazi's groot heeft gemaakt. Na Franse Revolutie was het antisemitisme verdwenen in West Europa. Emancipatie en assimilatie is altijd het medicijn geweest voor Joden tegen antisemitisme.

Bevestigen ook de Zionisten in de protocollen van de oprichtingsvergadering van Vereniging Erez Israël. Tevens verklaren zij dat Joden verachtte bedelaars zijn en voeren zij de meest krachtige antisemitische terreurbeweging tegen assimilatie en emancipatie van Joden. De geschiedenis over de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust wordt verteld zodat niemand zicht krijgt op de grote Zionisten achter Hitler en de Nazi’s, en de volgende Holocaust die geagendeerd staat gewoon zal plaatsvinden zoals de vorige Holocaust en 9/11 ook gewoon plaatsvonden waar iedereen bijstond.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus