U bent hier: Home / Domme van emancipatie

Domme van emancipatie

by J.L. de Kreek — last modified 25-01-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Nu dankzij emancipatie ook vrouwen op de apenrots de klootzak zijn moeten ze zo langzamerhand toegeven dat al de drukte buiten de deur met loopbaan en carrière ook gewoon slavernij is. Een grote meerderheid van de vrouwen heeft op het werk geen goede kolfruimte tot haar beschikking. Zij tappen moedermelk af in het serverhok, de auto of op de wc. Dat blijkt uit onderzoek van het tijdschrift Ouders van Nu. Waren de vrouwen gewoon ongeëmancipeerd thuis gebleven dan was er geen probleem geweest. Dit wordt KARMA genoemd.

Omdat vrouwen zo nodig buiten de deur moeten werken is er een probleem met goede locaties om te kolven. In het algemeen lijken vrouwen niet goed te begrijpen dat emancipatie heeft opgeleverd dat heel veel zich zogenaamd top-vrouwen wanende diva’s gewoon kutwijven zijn die de georganiseerde misdaad en/of het terrorisme van hun mannelijke collega’s steunen. Niemand in de media behandelt bijvoorbeeld het feit dat de vrouwen die sinds Tesselschade de arbeidsmarkt zijn opgekomen helemaal niks veranderd hebben aan de harde wereld en alleen bijdragen aan meer geweld en agressie tegen bijvoorbeeld Nederlandse minderjarigen.

Nederlandse minderjarigen worden al decennia lang structureel belaagd, misbruikt en mishandeld door een criminele organisatie wat zich eufemistisch Kinderbescherming of Jeugdhulp noemt. Een grote groep afgekolfde vrouwelijke experts maken zich schuldig aan de meest schandalige misdrijven met duizenden zo niet tienduizenden minderjarige slachtoffers. Pedofilie onder vrouwen is een ondergeschoven kindje. Professor Arnold Heertje heeft Jeugdzorg ooit met de Gestapo vergeleken. Allemaal zijn ze Ilse Koch en hoog opgeleid, divers, hip of cultureel. Vrouwen op de arbeidsmarkt blijken zich niet zelden schuldig te maken aan steunen van terrorisme en internationale misdrijven van de Nederlandse politiek. 

Geen enkele vrouw in de landelijke politiek sinds Balkenende I is niet schuldig aan oorlogsmisdaden, terrorisme en internationale misdrijven. Geëmancipeerde FemFem Halsema wist niet hoe snel ze het op moest nemen voor haar oorlogsmisdadige collega’s bij de VVD toen één van deze roodnekken publiekelijk op zijn misdaden werd aangesproken. In de huidige tijd waarbij meeste vrouwen op de arbeidsmarkt denken dat ze het weten terwijl ze over alles wat belangrijk is vals zijn voorgelicht of zelf vals voorlichten zoals Esther Voet, maakt emancipatie de dames medeplichtig aan de misdaden van de ‘tribe’ waar ze zo graag bij wilde horen. De geëmancipeerde Hannah Arendt is Zionist en daarmee schuldig aan de Jodenvervolging.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus