U bent hier: Home / GeenStijl verspreidt nepnieuws

GeenStijl verspreidt nepnieuws

by J.L. de Kreek — last modified 27-01-2018 06:00
Opgeslagen onder:

De brief van 26 januari 2018 van advocaat mr. Jens van den Brink van het advocatenkantoor Kennedy van der Laan aan the European External Action Service namens GeenStijl bewijst dat GeenStijl nepnieuws verspreidt. Kennedy van der Laan is vernoemd naar de recent overleden oorlogscrimineel en terrorist Eberhard van der Laan van de PvdA. Ook is Kennedy van der Laan het advocatenkantoor wat GeenStijl en Thierry Baudet heeft ondersteunt bij en tijdens hun referendumbedrog in verband met het associatieverdrag met Oekraïne

GeenStijl is tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsend. Het staat gewoon in het logo van GeenStijl. GeenStijl maakt bedrijf, beroep of gewoonte van kwetsen.

De advocaat van GeenStijl klaagt bij de EEAS over het feit dat GeenStijl op de site van de EEAS wordt verweten geen ondersteunende feiten te leveren voor beweringen over de fascistische Oekraïense regering.

Het is een publiek geheim dat GeenStijl en de fascistoïde politieke onderstroom in Oekraïne, vrienden zijn. Was GeenStijl echt tegenstander geweest van het fascisme in Oekraïne dan had het zich niet verzet tegen het associatieverdrag. GeenStijl vordert rectificatie. De site die zelf nooit rectificeert vordert rectificatie omdat iemand iets schrijft over GeenStijl waarmee GeenStijl het niet eens is.

Aantal jaren geleden is iemand strafrechtelijk vervolgd voor het beledigen van een medewerker van GeenStijl. Tijdens de rechtszaken in eerste aanleg en hoger beroep is de rechtspraak terrorisme gerelateerd bedreigd en bedrogen door vrienden van GeenStijl om betrokkene in het ongelijk te stellen. GeenStijl neemt ook anderszins deel aan het bedreigen van gezagsdragers en burgers om gelijk te krijgen. Tevens spant GeenStijl samen met Geert Wilders om misdrijven te begaan tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten. GeenStijl is betrokken bij het voortbouwend terrorisme van de organisatie van de helden van Geert Wilders, ook dé Nazi’s genoemd.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus