U bent hier: Home / Mark Rutte voedt antisemitisch monster

Mark Rutte voedt antisemitisch monster

by J.L. de Kreek — last modified 29-01-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Prominente leden van de VVD waaronder burgemeester Onno Hoes zijn betrokken bij de groep waarvan andere prominente leden de Rechters en de Rechtspraak terrorisme gerelateerd bedreigen en bedriegen om personen met Joodse achtergrond in het ongelijk te stellen in verband met hun publicaties over de Zionistische grondslag van de Holocaust. Het bewijs dat de Zionisten de Holocaust doelbewust hebben beraamd is openbaar en komt uit de bibliotheken die historicus Mark Rutte bij en tijdens zijn studietijd geschiedenis heeft moeten onderzoeken.

Mark Rutte en Onno Hoes van de VVD nemen ook deel aan de oorlog zonder adequaat volkenrechtelijk mandaat die Bush, Balkenende en Blair in maart 2003 met antisemitische of racistische insteek zijn gestart. Dat er inmiddels meer dan een miljoen Semieten welhaast industrieel zijn vermoord door het voortbouwend consent van Mark Rutte & co voor operaties van de Coalitie Troepen wordt niet gecommuniceerd door de antisemitische journalistiek en media. Dat de Telegraaf al in 1922 betrokken is bij de voorbereidingen op de Holocaust en dat de Holocaust te Parijs is bedacht op of rond 08 juni 1895 door een journalist met Zionistische ambities zijn feiten die Mark Rutte als historicus en politiek leider van Nederland totaal onverschillig laat.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus