U bent hier: Home / Commercieel oogmerk Holocaust

Commercieel oogmerk Holocaust

by J.L. de Kreek — last modified 30-01-2018 06:00
Opgeslagen onder:

De Zionisten hadden een commercieel oogmerk bij de Holocaust. Door de Zionisten in 1895 nog “Großer Versöhnungsausklang” genoemd. Met de Holocaust worden de industriële belangen gediend van het “Rothschildsches Syndikat”. De organisatie van de Holocaust lag in handen van Zionisten, journalisten en het Wereldhuis van de familie Rothschild. De familie is voortgaand op de hoogte gehouden en acteerde actief statelijk om de Endlösung en de Holocaust te laten plaatsvinden.

De Holocaust is gepleegd om het “Rothschildsches Syndikat” de gelegenheid te leveren te Palestina aristocratisch het Koninkrijk Groot Israël te stichten met een Rothschild als Eerste Prins van álle Joden.

Deze agenda die aan de Holocaust ten grondslag ligt blijkt uit de publicaties van de helden van Wilders die als sinds 1895 bekend zijn onder Zionisten en journalisten.

De 110.000 Nederlandse Joden die gedeporteerd zijn waren blanke slaven van de onderneming van de familie Rothschild. De familie Rothschild droomt er al sinds het Heilige Romeinse Rijk van te heersen als Koninklijke familie over alle Joden. De banden van de familie met het Heilige Romeinse Rijk waren en zijn sterk. Daarom het zelfbestuur van Joden in getto’s in Oost Europa en de antisemitische vrienden van de familie Rothschild die de Joodse arbeidersslaven binnen de muren hielden.

Als Adolf Hitler er niet was geweest hadden de Zionisten een ander gevonden om de Duitsers te misleiden. De Zionisten waren al in 1897 opzoek naar een leider die niet nodig was en waarmee zij de Endlösung van alle kanten konden benaderen. Er was geen Jodenprobleem in West Europa. Niet in Nederland. Niet in Engeland. Niet in Frankrijk. Niet in Italië. Niet in België. Niet in Duitsland. Met dank aan de Franse Revolutie! Plotseling stond Adolf Hitler op het podium en bepaalde antisemieten de orde. De Zionisten en journalisten en uitgevers hebben daaraan sinds 1895 pro actief gewerkt omdat zij tegen democratie en tegen mensenrechten zijn en het bestuur gerevisioneerd willen hebben in de oude staat van absolutistisch heerschappij door aristocraten.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus