U bent hier: Home / Vijf jaar hét Goede Nieuws™

Vijf jaar hét Goede Nieuws™

by J.L. de Kreek — last modified 31-01-2018 06:00

Vandaag bestaat hét Goede Nieuws™ op goedenieuws.nl vijf jaar. Het eerste artikel van 31 januari 2013 ging over een lid van de criminele organisatie de VVD die tevens raadsheer is bij het Gerechtshof Amsterdam en in hoger beroep moest oordelen over de website www.hetzuur.nl terwijl voorts de VVD deelneemt aan de op die website behandelde oorlogsmisdaden en vrienden van de VVD de rechtspraak terrorisme gerelateerd bedreigen en bedriegen om de maker van hetzuur.nl in het ongelijk te stellen.

 Hét Goede Nieuws™ op goedenieuws.nl  heeft hoewel amper tot niet gelezen met gemiddeld 200 views per dag in de eerste vijf jaar van het bestaan een aantal opmerkelijke feiten bewezen.

Los van de feiten die bewijzen dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen zijn ingestort en AIDS niet door HIV kan worden veroorzaakt. Meest opmerkelijke bewijs is natuurlijk de documenten van de ideologisch voorbeelden van journalist Esther Voet waaruit blijkt dat de Zionisten achter de Holocaust zitten en ‘as we speak’ een volgende Holocaust voorbereiden.

Vijf jaar het Goede Nieuws™ op goedenieuws.nl heeft rechtszaken opgeleverd. Zoals het kort geding van bepaalde medewerkers van de kinderbescherming om te zwijgen over de structurele misdaden van de organisaties in de jeugdzorg. Of de recente rechtszaak van Hidde Jan van Koningsveld die bestuurder is van de CIDI-Jugend en niet voor terrorist uitgemaakt wil worden. Die zaak loopt nog. Daarnaast is er het bewijs dat Geert Wilders en GeenStijl betrokken zijn bij misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten. Ook komende vijf jaar is hét Goede Nieuws™ helder en goed. Zoals het moet.

Share |
comments powered by Disqus