U bent hier: Home / De genocide van Bert Brussen

De genocide van Bert Brussen

by J.L. de Kreek — last modified 01-02-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Toen The Post Online nog gewoon De Jaap werd genoemd en Bert Brussen bezig was met het selecteren van de eerste medewerkers bepaalde Bert Brussen dat op De Jaap niet geschreven zal worden over de genocide van VVD en CDA in Irak. Nu op The Post Online is dat beleid gehandhaafd en geaccepteerd door prominente journalisten en psychiaters zoals Arnold Karskens en Esther van Fenema. Arnold Karskens is de beroemde Nederlandse oorlogsjournalist die iedereen de maat neemt wanneer hij vindt dat ze niet zuiver zijn. Arnold Karskens jaagt als hobby op verteerde Nazi-lijken uit WOII.

Arnold Karskens heeft ook een stichting. Dit is Stichting Onderzoek Oorlogsmisdaden. Deze stichting bestond al in de tijd van de oorlog zonder adequaat mandaat in Irak. Fred Teeven van de VVD was toen lid van het Comité van Aanbeveling en Arnold Karskens vervloekte elke ‘embedded’ journalist. Dat deze oorlog een eerste klas daad van terrorisme is wordt zo weinig verteld door Arnold Karskens terwijl het rapport van de Commissie Davids duidelijk bewijst dat ‘regime change’ aan de oorlog zonder adequaat volkenrechtelijk mandaat ten grondslag is gelegd. Dat deze oorlog en dit terrorisme door excessief bombarderen met munitie van verarmd uranium genocide levert mag niet worden verteld van Bert Brussen op The Post Online.

Saillante in dit verband is het feit dat Bert Brussen heeft gewerkt voor GeenStijl en dat GeenStijl bezit is van de Telegraaf Media Groep. Ander saillant feitje wat Bert Brussen niet algemeen bekend maakt is dat de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust in Parijs zijn bedacht op 08 juni 1895 door een journalist en dat de Telegraaf al in 1922 op de hoogte was van de plannen en daarover doelbewust nepnieuws verspreidde om de Holocaust te bevorderen. Op die manier gaan de Telegraaf Media Groep en Bert Brussen ook om met de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 en de oorlog in Irak.

Er is geprocedeerd om de Nederlandse schuldigen voor de oorlog en het terrorisme in Irak te laten vervolgen. Dit is nog niet gelukt omdat hun misdaden ambtsmisdrijven zijn waarvoor de Tweede Kamer of de kroon opdracht tot vervolging moet geven. Ook de genocide van Balkenende & co in Irak wordt als een ambtsmisdrijf gezien door de Hoge Raad in een combinatie van drie raadsheren waaraan de heer mr. E.J. Numann deelneemt. De heer mr. E.J. Numann is ook  lid van de Raad van Advies van Stichting Herinneringscentrum Kamp Westerbork en Stichting. Nationaal Monument Kamp Vught. Dat de aanslagen in de VS 11 september 2001 en oorlog in Irak de voortzetting zijn van de genocide van de vrienden van Bert Brussen en de Telegraaf Media Groep op de Joden zullen Bert Brussen en de Telegraaf Media Groep duur moeten betalen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus