U bent hier: Home / Auschwitz bezit Zionisten

Auschwitz bezit Zionisten

by J.L. de Kreek — last modified 02-02-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Toen de Joden werden vermoord in Auschwitz was het bedrijf wat het kamp exploiteerde via de onderneming bezit van het “Rothschildsches Syndikat”. De locatie van het kamp is uitgezocht door Betar. Polen die zeggen dat hun land medeschuldig is aan de Holocaust riskeren tegenwoordig een boete. Tot grote woede van Holocaust-overlevenden en ondanks protesten van Israël en de VS. Dat de Holocaust is bedacht door de man die door Holocaust-overlevenden wordt bewondert als de grondlegger van Israël is een saillant detail wat personen met Joodse achtergrond niet mogen meedelen aan het publiek want anders doen de Zionisten aangiften wegens antisemitisme en bedreigen zij de rechtspraak om Joden te vervolgen.

Auschwitz was een agrarisch-model-kamp. Een Kibbutz. Het kamp is gebouwd op particulier initiatief. De SS was betrokken voor handhaving van de orde. Het grofste geweld in Auschwitz is uitgevoerd door de employés van IG-Farben.

Dit bedrijf maakte gebruik van slavenarbeid binnen het kader van wrede en onmenselijke voorschriften die waren opgelegd door Israël in oprichting. Het weerzinwekkende mensonterende werk kwam van Zionisten die al in 1895 bepaald hebben dat de Endlösung zal eindigen met een “Großer Versöhnungsausklang”. Het is de Zionisten uiteindelijk niet gelukt hun antisemitische vrienden de door hen gedroomde zes miljoen Joden totaal te vernietigen omdat de crematoria van Auschwitz gebreken vertoonde en de Russen het kamp voortijdig hebben bevrijdt.

Iedereen moet de geschiedenis over de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust vertellen zoals Israël en de Verenigde Staten bepalen terwijl de feiten en cijfers bewijzen dat er geen zes miljoen Joden zijn vermoord en dat de Holocaust is bedacht door de man die als voorbeeld dient voor alle Zionisten op aarde. De Zionisten hebben de grootste bijdrage gekeverd aan de Holocaust. De Zionisten hebben het plan bedacht en hun antisemitische vrienden en bondgenoten gefinancierd en opgehitst tegen de Joden. Nog elke dag worden autoriteiten zoals rechters door Zionisten opgehitst tegen personen met Joodse achtergrond omdat ze niet strak in de Zionistische maat lopen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus