U bent hier: Home / Het antisemitisme van Thierry Baudet

Het antisemitisme van Thierry Baudet

by J.L. de Kreek — last modified 05-02-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Thierry Baudet is een charlatan die doelbewust bedriegt met antisemitische insteek. De persconferentie zaterdag 03 februari 2018 van Thierry Baudet ten spijt. Bij beoordeling van de vraag of Thierry Baudet antisemiet is zijn feiten bepalend. Eerste feit wat het antisemitisme van Thierry Baudet bepaalt is zijn academische achtergrond als historicus én jurist. Tweede feit wat het antisemitisme van Thierry Baudet bepaalt is dat hij niet aan het publiek meedeelt dat de Holocaust is bedacht door Zionist én journalist Theodor Herzl. Derde feit wat het antisemitisme van Thierry Baudet bepaalt is dat deze ‘plaaggeest’ maart 2017 het CIDI-debat over Israël heeft gewonnen.

De flamboyante lijsttrekker kwam als favoriet uit de bus van een digitale stemming door het Zionistische publiek want Baudet heeft gezegd: het probleem in het Midden Oosten is onoplosbaar. Dat hoort het antisemitische publiek van Baudet graag. Het CIDI bedreigt en bedriegt de rechtspraak om personen met Joodse achtergrond in het ongelijk te stellen in verband met de feiten waaruit onweerlegbaar blijkt dat de Holocaust is bedacht door Zionist én journalist Theodor Herzl; en dat Thierry Baudet dit kan en moet weten want Thierry Baudet is historicus en wannebe minister-president en de feiten blijken uit de archieven die Thierry Baudet heeft moeten studeren om überhaupt in aanmerking te kunnen komen voor een diploma als geschiedkundige van een Nederlandse universiteit. Er speelt meer van Thierry Baudet wat het daglicht niet verdraagt.

Reeds een tijdje geleden is aangifte gedaan tegen Thierry Baudet omdat hij de kiezers en de kiesraad doelbewust heeft bedrogen in verband met het Oekraïne-referendum. Daarin spiegelt Baudet zich aan de Bierkellerputsch van Hitler en zijn Zionistische compaan Feder. Baudet flirt in zijn beeldtaal ook met Adolf Eichmann. De handtekeningen die via GeenPeil zijn verzameld zijn niet rechtsgeldig. De zaak is bij de Raad van State geweest. De Raad van State heeft de zaak wegens gebrek aan belang van de verzoeker niet inhoudelijk behandeld. De aangifte tegen Thierry Baudet en Jan Roos en GeenPeil in verband met referendumbedrog is wegens complexiteit doorgestuurd naar de specialisten. Deze complexiteit houdt verband met de gelogen geschiedenis over de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust en de aanslag op de MH17 in Oekraïne.

Thierry Baudet, Jan Roos, Geert Wilders, Bart Schut, Esther Voet, Leon de Winter zijn enkele van de grote groep prominente Nederlandse betrokkenen bij de terroristische organisatie die verantwoordelijk is voor WOII, de Holocaust, de aanslagen in de VS 11 september 2001, bedreigen van gezagsdragers, referendumbedrog, oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Moslimlanden en mogelijk de aanslag op de MH17. Het is voor het grote publiek moeilijk te zien dat Thierry Baudet zo’n grote crimineel is omdat hij voorts  één van de  historici is die beroepshalve de geschiedenis over WOII en de Holocaust liegt opdat het publiek op voorhand is misleid over waarheid en feiten en makkelijk verder in verwarring wordt gebracht over het oogmerk van Thierry Baudet en zijn procesbegeleider.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus