U bent hier: Home / Zionisten zijn Jodenjagers

Zionisten zijn Jodenjagers

by J.L. de Kreek — last modified 06-02-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Zionisten jagen op Joden in de Diaspora. Dit doen de Zionisten officieel sinds het Eerste Zionistische Congres te Basel 29-31 augustus 1897. Kijk in de officiële protocollen met verslag van hetgeen is gewisseld bij en tijdens de openbare vergadering. Joden zijn verachtte bedelaars en het denken van Jean-Jacques Rousseau en de encyclopedisten is achterhaald. De voorzitter van de vergadering was journalist Theodor Herzl. Zijn rechterhand was journalist Max Nordau. Welhaast alles in verband met de Endlösung en de Holocaust komt bij de Zionisten vandaan.

Het hele plan van de Zionisten om de Joden op te jagen naar een wereldgetto te Palestina en ze rijp te maken voor de finale slachting is bedacht door niemand minder dan de held van Geert Wilders en het ideologisch voorbeeld van Hidde Jan van Koningsveld die leider is van CIDI-jugend en geen terrorist genoemd wil worden. De waarheid en de feiten staan allemaal keurig uitgestald op de website www.holocaustles.nl. De authentieke onvervalste primaire bronnen van de handen van de grote Zionistische leiders waar Geert Wilders en Hidde Jan van Koningsveld zo verzot op zijn.

De Joden wijzen Zionisme resoluut af. Er bestaat geen Jodendom wat Zionisme accepteert. Joden erkennen natiestaat Israël niet en keren zich ervan af. Joden zijn mensen met een bepaalde hoge standaard waaronder tevens handhaving van de Drie Eden begrepen wordt. De Drie Eden zijn de protocollen van Gd zoals vastgesteld na de verwoesting van de laatste tempel. In het Jodendom wordt de verwoesting van de laatste tempel en de Diaspora gezien als sanctie van Gd omdat Joden zondigde. Afgoderij en dat soort dingen. In het Jodendom is daarover geen enkel misverstand. 

De last van Gd om te leven in de Diaspora wordt onvoorwaardelijk geaccepteerd in het Jodendom. Zionisten zijn geen Joden. De Zionisten hebben het Jodendom gekaapt en houden de Joden gegijzeld en opgejaagd door de antisemitische vrienden en bondgenoten der Zionisten. Omdat dankzij het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf Media Groep en Thierry Baudet niemand in Nederland de bewijzen van de actieve voorbereidingen op WOII en de Holocaust door de Zionisten onderwezen krijgt weten weinig mensen dat de Zionisten in ieder geval sinds 1895 symbiotisch samenwerken met hun trouwe antisemitische bondgenoten en beste antisemitische vrienden om de Endlösung en Holocaust te bewerkstelligen. 

Vroeger in het Heilige Romeinse Rijk, dat is in Oost Europa, werden Joden in getto’s gehouden door families die aristocratisch en derhalve dictatoriaal over de Joden willen heersen. Net als de Keizer van Rome. Iedereen kent Anatevka! De antisemieten die de pogroms op Joden in Oost Europa uitvoerde waren gestuurd door de Zionisten en de families die tot op de dag van vandaag het lot van de Joden in handen hebben. Deze families hebben zich industrieel georganiseerd in het “Rothschildsches Syndikat” en hadden Auschwitz in bezit toen zij daar commercieel Joden als blanke slaven hielden en door de priesters van Zion ritueel lieten wassen, vergassen en verbranden als heuse “Großer Versöhnungsausklang”.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus