U bent hier: Home / Israëlisch Vernietigingskamp Auschwitz

Israëlisch Vernietigingskamp Auschwitz

by J.L. de Kreek — last modified 07-02-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Wie spreekt over de Zionistische betrokkenheid bij de Holocaust riskeert aangifte van de Zionisten wegens antisemitisme. Ook bedreigen en bedriegen Zionisten dan de rechtspraak om gelijk te krijgen. Waarheid is dat de leugens over Auschwitz niet van de lucht zijn. Grootste leugens is misschien wel dat de rechters van het naoorlogs proces tegen IG-Farben de vergezochte beweringen van de verdediging accepteerde dat IG Farben gebruik had gemaakt van slavenarbeid binnen de kaders van wrede en onmenselijke voorschriften die waren opgelegd door de regering van het Derde Rijk. IG-Farben was de regering van het Derde Rijk. Betar van Ze’ev Jabotinsky koos Auschwitz in 1933 als locatie voor het kamp.

Het plan voor de slavenarbeid en het transport van Joden per trein en Endlösung en Holocaust is eind 19e eeuw bedacht door de Zionistische held van Geert Wilders en Hidde Jan van Koningsveld die in zijn tijd tevens prominent journalist was. Dat dit de waarheid is kan iedereen weten omdat deze journalist zijn plannen voor Endlösung en Holocaust en bezit name van Palestina ten koste van de Joden en het Jodendom op schrift heeft gesteld en gepubliceerd. Het staat  op www.holocaustles.nl. Ook voor de CIDI-jugend die binnenkort gaat demonstreren in Den Haag tegen de Polen omdat de Polen het zat zijn dat Auschwitz een Pools Vernietigingskamp wordt genoemd. Auschwitz was een Zionistisch kamp gebouwd op particulier initiatief van de Zionisten speciaal bedoeld om Joden als blanke slaven te houden.

Het gedoe van Adolf Hitler is welhaast persoonlijk besteld door de familie die middels de onderneming ook Auschwitz in bezit had en 100 jaar geleden de Balfour-verklaring in ontvangst heeft genomen. Deze familie wist al in 1895 dat de Endlösung zou eindigen met een “Großer Versöhnungsausklang” omdat dit toen door het creatieve brein van de Holocaust is meegedeeld aan het wereldhuis van de familie. De waarheid vertellen over Auschwitz mag niet van de Zionisten want de Zionisten vinden dit antisemitisme of Jodenhaat. De waarheid is dat de Zionisten hoofdschuldige zijn aan de Holocaust en dat zij een volgende Holocaust geagendeerd hebben die nog moet plaatsvinden op de bergen van Israël. Dit wordt eufemistisch “the complete realisation of the ideals of Herzl and Jabotinsky” genoemd. Jabotinsky schrijft in 1940 dat WOII een Joodse oorlog is.

Net als bij en tijdens de voorbereidingen op de Holocaust van 1940-1945 staan ook vandaag de zogenaamde vrienden van de Joden vooraan de feiten te verhelen of ronduit te liegen. Daarmee worden natuurlijk de onderneming van de Telegraaf Media Groep bedoeld. De Telegraaf was al in 1922 in bezit van de plannen voor de Holocaust. Mein Kamp van Hitler is uit 1926. De plannen voor de Holocaust zijn geschreven tussen 1895 en 1904 door journalist Theodor Herzl in de vorm van zijn dagboeken. Deze dagboeken zijn in 1922 feestelijk gepresenteerd in het Amsterdamse Concertgebouw en van positief commentaar voorzien door de Telegraaf. De eerst honderdvijftig pagina’s van deze 1500 pagina’s tellende dagboeken bevatten meer antisemitisme dan de hele Wannseeconferentie bij elkaar.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus