U bent hier: Home / Frits Bolkestein extreemrechts & gevaarlijk

Frits Bolkestein extreemrechts & gevaarlijk

by J.L. de Kreek — last modified 08-02-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Frits Bolkestein van de VVD is op zijn pik getrapt omdat Merijn Oudenampsen hem niet heeft geraadpleegd voor zijn proefschrift The Conservative Embrace of Progressive Values. In dat proefschrift wordt Bolkestein neergezet als de gangmaker van 'Nieuw Rechts in Nederland', dat volgens Oudenampsen de weg bereidde voor de populistische opmars van Fortuyn en Wilders. Frits Bolkestein is ook niet geraadpleegd bij en tijdens de analyse die de conclusie rechtvaardigt dat Frits Bolkestein extreemrechts is met sterk antisemitische en fascistoïde trekken. Adolf Hitler is ook niet van zichzelf groot geworden.

Adolf Hitler is zorgvuldig gerekruteerd en opgevoed door zijn ‘enabelers’ die belang hadden bij een leider die niet noodzakelijk was en waarmee zij de Endlösung van alle kanten konden benaderen. Deze personen waren vooraanstaand, lieten zich in de media soortgelijk uit als Bolkestein, en waren veelal prominente schrijvers of journalisten zoals Esther Voet of Leon de Winter. De groep van deze personen is zeer goed bevriend met de politieke vereniging van Frits Bolkestein. Personen met Joodse achtergrond die de Nazifeiten van Frits Bolkestein openbaren worden bedreigd door de vrienden van de Telegraaf Media Groep om te zwijgen. Ook bedreigen en bedriegen zij rechters en rechtspraak terrorisme gerelateerd om betrokken persoon met Joodse achtergrond in het ongelijk te stellen.

De VVD is samen met het CDA de partij van de oorlog zonder adequaat volkenrechtelijk mandaat in Irak. Omdat ‘regime change’ het oogmerk is van deze oorlogsmisdaad moet er van terrorisme gesproken worden. Tevens is er sprake van doelbewuste genocide op Semieten in Irak omdat de partij van Frits Bolkestein accepteert dat Irak door de coalitie troepen illegaal excessief is gebombardeerd met munitie van verarmd uranium waarvan de beruchte dosis-effect-relatie bekend is bij álle leden van de Tweede Kamer en Frits Bolkestein. De Kamerstukken waaruit dit blijkt staan gewoon op internet. Een prominent lid van de partij van Frits Bolkestein, namelijk Onno Hoes, was bestuurder van de terroristische organisatie die verantwoordelijk is voor WOII en de Holocaust en thans samenwerkend met Frits Bolkestein de volgende Holocaust organiseert.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus