U bent hier: Home / Familie Lodewijk Asscher betrokken bij Jodenvervolging

Familie Lodewijk Asscher betrokken bij Jodenvervolging

by J.L. de Kreek — last modified 10-02-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Historicus en jurist Thierry Baudet is dermate antisemitisch dat hij in reactie op de woorden van Lodewijk Asscher over het vermeend racisme van leden van Forum voor Democratie tijdens het verkiezingsdebat in de Balie in Amsterdam gisteren niet kon repliceren dat Lodewijk Asscher zijn hand in eigen boezem moet steken omdat hij nog altijd doelbewust verzwijgt dat de overgrootvader van Lodewijk Asscher namens de Zionisten actief bijdroeg aan de vervolging van Joden. Zowel Lodewijk Asscher als Thierry Baudet dragen een groot geheim bij zich. Dit zijn de documenten die bewijzen dat de Zionisten achter de Holocaust zitten en de Jodenvervolging al sinds 1897 in georganiseerd verband en statelijk acterend voorbereiden, en Hitler speciaal hebben geaccrediteerd om de Endlösung van alle kanten te benaderen. De omvang van de leugens van Thierry Baudet en Lodewijk Asscher en overigens de Telegraaf is te aanschouwen op de website www.holocaustles.nl.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus