U bent hier: Home / Wat Joden zeggen

Wat Joden zeggen

by J.L. de Kreek — last modified 11-02-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Joden zeggen dat Zionisten willen dat mensen denken dat Zionisme hetzelfde is als Jodendom om credits te geven aan Zionisme. Ook zeggen Joden dat antisemieten willen dat mensen denken dat Zionisme hetzelfde is als Jodendom om Jodendom in diskrediet te brengen. Feit is dat Hidde van Koningsveld, bestuurder van CIDI-jugend, in zijn zaak tegen hét Goede Nieuws™ op www.goedenieuws.nl wil dat wat de Joden zeggen buiten beschouwing wordt gelaten want hij vindt de producties ter zake “procesverstorend”.

Het nuttige aan het digitaal tijdperk is dat vanaf de luie stoel in talloze archieven gecontroleerd kan worden of dat wat de onderwijzer de leerlingen bijbrengt in het verplicht voortgezette onderwijs de waarheid is. Vooral met  geschiedenis is dat interessant omdat in het onderwijs geen enkele juf of meester ingaat op de authentieke documenten die bewijzen dat de ideologische voorbeelden van Hidde Jan van Koningsveld de grote organisatoren zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust.

Hidde Jan van Koningsveld wil niet in verband gebracht worden met het terrorisme van de organisatie der Zionisten waarvan hij bestuurder is. Daarom dagvaardt hij personen met Joodse achtergrond van wie Joodse leden van de familie zijn vermoord in de kampen van de familie van de patroon van het ideologisch voorbeeld van Hidde Jan van Koningsveld, om daarover te zwijgen. De Zionisten in Nederland strijden al jaren laf en achterbaks tegen openbaring van de feiten die bewijzen dat de Zionisten in ieder geval sinds 1897 actief en statelijk acterend de Endlösung en Holocaust voorbereiden om te laten uitvoeren door hun antisemitische vrienden en bondgenoten.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus