U bent hier: Home / Holocaustonderwijs antisemitische complottheorie

Holocaustonderwijs antisemitische complottheorie

by J.L. de Kreek — last modified 12-02-2018 06:00
Opgeslagen onder:

De grondwet der Zionisten is geschreven door journalist Theodore Herzl in de periode van 1895 tot 1904. Hoofdregel is dat antisemieten de beste vrienden en trouwste bondgenoten der Zionisten zijn, dat antisemitisme moet toenemen, dat Joden vernietigd moeten worden, dat verzet tegen Zionisme met grof geweld wordt neergeslagen en dat vrije meningsuiting vergaand moet worden beperkt. In Nederland worden deze verordeningen der Zionisten gehandhaafd door het Centrum Informatie Documentatie Israël, het Nieuw Israëlitisch Weekblad, de Telegraaf Media Groep en andere vrienden van Israël.

De Holocaust is in ieder geval sinds 1895 actief voorbereid door westerse journalisten, schrijvers, psychologen, psychiaters. Basel is het episch centrum waar de organisatie die de Holocaust statelijk acterend vorm gaf zijn wortels heeft. Personen die toen de hoofdrol speelde zijn Theodor Herzl en Max Nordau. Latere personen met prominente hoofdrollen in de Jodenvervolging zijn de vrienden van Carl Jung, Ze’ev Jabotinsky, en natuurlijk Hitler en zijn volgers. Veel prominente leiders van Nazi-Duitsland waren Zionistisch geïnspireerd. Net als Adolf Eichmann en Hidde Jan van Koningsveld die bestuurder is van de CIDI-jugend en middels rechtszaken voorkomt hij dat de waarheid over de Zionistische grondslag van de Holocaust algemeen bekend wordt.

Met de stukken die Hidde Jan van Koningsveld inbrengt in zijn rechtszaak tegen de waarheid en de feiten laat deze bestuurder van de CIDI-jugend zien dat het bestuur van het Centrum Informatie Documentatie Israël met zuiver antisemitische insteek de rechtspraak doelbewust misleidt om te voorkomen dat autoriteiten zicht krijgen op de diepgaande collaboratie van de Zionisten met de Nazi’s om de Holocaust te bewerkstelligen. Eerder hebben de Zionisten van het CIDI geprobeerd de waarheid en de feiten over de schuld van de Zionisten aan de Holocaust te censureren. De Zionisten hebben toen de rechters en/of de rechtspraak terrorisme gerelateerd bedreigd en bedrogen om gelijk te krijgen. Zionisten zijn geen Joden omdat Zionisten de Drie Eden niet handhaven.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus