U bent hier: Home / Zionisten existentieel gevaar Joden

Zionisten existentieel gevaar Joden

by J.L. de Kreek — last modified 13-02-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Zionisten zijn een ‘clear and present danger’ voor Joden waar ook ter wereld. Zionisten zijn de grote gangmakers achter het oplaaiend antisemitisme. Het zijn de ‘enabelers’ van de Holocaust om hun onstilbare honger naar macht en bezit te bevredigen. Mensen die erop aandringen dat Zionisme en Jodendom aan elkaar gelijkgesteld worden zijn eerste klas Nazi’s en hardcore antisemieten. Iedereen kan zich vergissen. Het bedrog der Zionisten en hun vrienden in de journalistiek is omvangrijk en terrorisme gerelateerd. Zionisme, Nazisme, antisemitisme, racisme, fascisme zijn synoniemen.

Na de Franse Revolutie, bewijzen vooraanstaande Zionistische bronnen, was het antisemitisme welhaast verdampt in West Europa. Vrijheid, gelijkheid, broederschap. Mensenrechten en democratie waren daarvan de boosdoeners. De Zionisten schrijven het zelf in hun openbare publicaties dat zelfs Duitsland voor de oorlog bijna helemaal was verlost van antisemitisme. Door de Verlichting. Er was niks aan de hand met de Joden in West Europa tot de Zionisten zich organiseerde als stam volleerde massamoordenaars die de Joden plunderen van hun eigendommen en ze als blanke slaven laat werken in de kampen die bezit waren van het syndicaat wat in 1895 reeds door journalist Theodore Herzl op de idee van de Holocaust is gebracht.

Theodore Herzl noemde de Holocaust toen nog “Großer Versöhnungsausklang” wat een onnavolgbare beschrijving is van het begrip Holocaust. Holocaust is een traditioneel Joods ritueel uit de Bijbel wat wordt vertoond aan het eind van grote verzoendag wanneer de brand- of zoenoffers worden gebracht. Meestal buiten de bebouwde kom. De Zionisten hebben dit ritueel uitvergroot en daarvan een traditie van hun ‘corporate tribe’ gemaakt. De Holocaust is de voortbouwende rooftocht van Zionisten, journalisten, psychologen, psychiaters en andere wannabe vrienden van Israël. Anno 2018 dwingen Zionisten personen met Joodse achtergrond te zwijgen over de genocide van de Zionisten op de Joodse leden van de familie in de Tweede Wereldoorlog want anders volgen er ‘dire consequences’.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus