U bent hier: Home / Wim Dankbaar heeft gelijk (2)

Wim Dankbaar heeft gelijk (2)

by J.L. de Kreek — last modified 18-02-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Publicist Wim Dankbaar gaat weer helemaal los op zijn site Recht is Krom op rechtiskrom.wordpress.com. Wim Dankbaar is ervan overtuigd dat Marianne Vaatstra is vermoord in de caravan van ene W.H. Wim Dankbaar beroept zich op één of meerdere verklaringen van Faek die getuige geweest zou zijn van de moord. Faek heeft ook direct alles verteld aan de Politie. Daarmee is nooit wat gedaan. Jasper Steringa is veroordeeld na een uniek DNA-verwantschapsonderzoek en een bekentenis waarbij vraagtekens worden gezet.

De door Wim Dankbaar belasterde W.H. heeft aangifte gedaan tegen Wim Dankbaar. Wim Dankbaar is in eerste aanleg veroordeeld zonder dat hij de kans heeft gekregen Faek onder ede te laten getuigen over de inhoud van zijn vermeende verklaring.

Het staat vast dat Faek de inhoud van de verklaring nooit heeft ontkend. Faek beweert dat de NAW-gegevens op de verklaring niet kloppen. Over de inhoud van de verklaring heeft Faek zich niet uitgelaten. Zonder Faek te horen kan niemand weten of de verklaring van Faek waarheid is of niet. In de strafzaak in verband met belasteren van W.H. door Dankbaar moet in Hoger Beroep de verdachte publicist gelegenheid gegeven worden om Faek te horen. Anders krijgt Wim Dankbaar geen eerlijk proces.

Wim Dankbaar heeft aangifte gedaan tegen W.H. wegens valse aangifte. Wim Dankbaar stelt dat W.H. weet dat de moord op Marianne Vaatstra in zijn caravan plaatsgevonden heeft en op oneigenlijke gronden aangifte doet tegen Wim Dankbaar. Feitelijk staan bij het Gerechtshof door bemiddeling van het Openbaar Ministerie, Wim Dankbaar en W.H. tegenover elkaar die elkaar beschuldigen van leugens. Horen van Faek als getuige is noodzakelijk voor het Hof om überhaupt de ontvankelijkheid van het Openbaar Ministerie te kunnen vaststellen. Faek wil getuigen, bij een autoriteit zoals het Hof. Zonder Faek te horen kan het Hof niet vaststellen wat de feiten zijn.


Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus