U bent hier: Home / Joden en genocide

Joden en genocide

by J.L. de Kreek — last modified 19-02-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Op het onderwerp ‘Joden en genocide’ rust een joekel van een taboe. Er is één genocide, dat is de Holocaust. Toen hebben de Duitsers zes miljoen Joden vergast. Bij de recente amper in de media besproken genocide in Irak is de Jood mr. Ernst Numann (67), Raadsheer van de Hoge Raad, betrokken. Ernst Numann is een “aimabele rechtsgeleerde”. Ernst Numann is volgens kenners “een geweldige Kamervoorzitter die zorg draagt voor een goede sfeer”. Bij Ernst Numann kunnen zijn collega’s fouten maken zonder dat dit wordt afgestraft. Ernst Numann houdt van treinen en reist naar Zwitserland om als secondant van de machinist de Zugführer te zijn. Treinen als hobby imponeert bizar voor een Jood.

Los daarvan is Ernst Numann als Raadsheer van de Hoge Raad betrokken geraakt bij de genocide van de Nederlandse politiek in Irak omdat hij 03 december 2010 één van de vijf (!) Raadsheren van het hoogste rechtscollege van het land is wat beslist dat de door Nederlandse politici in Irak begane genocide een ambtsmisdrijf is in de zin van artikel 119 Grondwet en artikel 44 van het Wetboek van Strafrecht, waardoor de genocide in Irak straffeloos wordt voortgezet. Het moet een slecht gevoel voor Joodse humor zijn wat Numann tot deze beslissing brengt. Arabieren zijn zuiver Semieten. Numann is geen Semiet. 

Genocide is in ieder geval sinds 1995 een misdrijf volgens internationaal gewoonterecht waarvan daders persoonlijk strafrechtelijk aansprakelijk gesteld kunnen worden. Het plegen van zeer ernstige strafbare feiten als genocide kan niet tot de officiële taken van een staatshoofd worden gerekend. De analogie met het beklag inzake folteringen tijdens de beruchte Decembermoorden van Bouterse had zich aan de Hoge Raad moeten opdringen.

De ouders van Ernst Numann zijn in 1933 uit Duitsland gevlucht. Niemand vertelt  de collega’s van Ernst Numann dat de Joodse vluchtelingen toen zijn opgejaagd door de antisemitische vrienden en bondgenoten der Zionisten. Meeste mensen denken dat de Holocaust begint bij Eichmann en Hitler terwijl de grote Zionistische leider Theodor Herzl het creatieve brein van de Holocaust is en Ze’ev Jabotinsky namens de krijgsmacht van Israël in oprichting de Holocaust tot 1940 militair en anderszins voorbereidde. Hun terroristische organisatie is opgericht te Basel 1897. Ernst Numann kan het weten.

De rest van het publiek wordt het niet verteld want de vrienden van het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf Media Groep en de VVD en het CDA en de PVV en Thierry Baudet bedreigen en bedriegen de rechters en rechtspraak terrorisme gerelateerd om personen met Joodse achtergrond die uit de kast komen met het bewijs dat de Zionisten achter de Holocaust zitten en ‘as we speak’ Holocaust 2.0 voorbereiden, in het ongelijk te stellen. Mr. Erik Numann houdt niet alleen van treinen. Hij is ook Lid Raad van Advies van Stichting Herinneringscentrum Kamp Westerbork. Zijn vrouw heet Durlacher.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus