U bent hier: Home / Chris Aalberts levert doelbewust nepnieuws

Chris Aalberts levert doelbewust nepnieuws

by J.L. de Kreek — last modified 21-02-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Journalist Chris Aalberts, GeenStijl en de Persgroep dagvaarden de Europese Unie omdat de EU een project heeft tegen nepnieuws en Chris Aalberts, GeenStijl en de Persgroep daarin genoemd zijn als bron van ‘fake news’. Chris Aalberts schrijft voor the Post Online van Bert Brussen. Bert Brussen komt bij GeenStijl vandaan. Op the Post Online mag niet geschreven worden over de genocide van het CDA, de VVD inclusief Geert Wilders en de Telegraaf Media Groep in Irak. Chris Aalberts is schrijver van het boek “achter de PVV”. Chris Aalberts levert propaganda voor terroristen en hun organisaties.

Nergens staat in dit boek van Chris Aalberts over de PVV dat Geert Wilders en GeenStijl bij en tijdens gewapend conflict samenwerkend middels misbruik van vrije meningsuiting een succesvolle aanslag hebben gepleegd op Nederlandse en NATO militairen in Irak. Ook schrijft Chris Aalberts nergens dat vervolging van Geert Wilders en GeenStijl voor deze misdrijven nog niet is volbracht omdat de rechters en de Rechtspraak terrorisme gerelateerd worden bedreigd en bedrogen door vrienden van Geert Wilders en GeenStijl om handen van zaken af te trekken.

Ook vertelt Chris Aalberts niemand dat Geert Wilders het creatieve brein van de Holocaust als held bewondert en dat de Telegraaf al in 1992 in bezit was van de plannen voor de Holocaust en daarover doelbewust nepnieuws verspreidde om de genocide op de Joden te bewerkstelligen. Chris Aalberts wordt bijgestaan door Kennedy van der Laan. Dat is het advocatenkantoor van oud burgemeester Van der Laan die als minister van de PVDA mede schuldig is aan de oorlogsmisdaden, het terrorisme en de genocide van de Nederlandse politiek en hun media in Irak, waarover Chris Aalberts doelbewust zwijgt.

Chris Aalberts schrijft ook over ‘complotdenkers’ en vergeet voor het gemak iedereen te vertellen dat de torens van de Twin Towers met geen enkele mogelijkheid door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort. Ook denkt Chris Aalberts dat AIDS door HIV wordt veroorzaakt terwijl het gerenommeerde tijdschrift Science in mei 1989 reeds bewezen heeft dat AIDS niet door HIV kan worden veroorzaakt. Saillante aan journalisten in het algemeen is dat de organisatoren van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust journalisten en schrijvers blijken te zijn die tot de dag van vandaag gesteund worden door hun collega’s en uitgevers. Dan nog dit: GeenStijl en GeenPeil hebben gefraudeerd met het Oekraïne Referendum, aangifte is nog in behandeling.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus