U bent hier: Home / Gevonden: Joodse oorlogsmisdadigers

Gevonden: Joodse oorlogsmisdadigers

by J.L. de Kreek — last modified 22-02-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Volgens het Nieuw Israëlitisch Weekblad heeft de Litouwse ombudsman voor academische ethiek een opmerkelijk verzoek gedaan aan studenten en academici. Volgens het NIW bood Vigilijus Sadauskas op zijn blog een bedrag van 1000 euro aan voor een scriptie over de betrokkenheid van Joden bij oorlogsmisdaden en moorden. Voor die 1000 euro verwacht de ombudsman minstens tien pagina’s over “individuele Joden die mensen hebben vermoord, hebben meegewerkt aan deportaties of martelingen.”. De woordvoerster van de Litouws-Joodse gemeenschap, noemt het verzoek van Sadauskas antisemitisch.

Even zoeken op de site van het NIW levert de naam van een journalist waarvan beweerd wordt dat het Joods is en die niet meedeelt aan het publiek dat journalistieke collega’s met eveneens Joodse achtergrond in het verleden de grote organisators zijn van Hitler en de gaskamers, en dat het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf de plannen voor Holocaust van deze journalist in 1922 reeds in bezit hadden en daarover doelbewust nepnieuws verspreidde om de Endlösung te bewerkstelligen. Een individuele journalist met Joodse achtergrond die heeft meegewerkt aan deportaties en vermoorden van mensen is Theodor Herzl omdat hij het creatieve brein is van de deportaties naar en de slavernij in de kampen van de onderneming van de familie van de patroon van deze journalist met Joodse achtergrond. Een andere individuele persoon is de overgrootvader van Lodewijk Asscher.

Voort zijn medewerkers van het Nieuw Israëlitisch Weekblad betrokken bij de voorbereidingen op de volgende Holocaust die nog moet plaatsvinden in het Midden Oosten. Voorbereidingshandelingen bestaan mede uit terrorisme gerelateerd bedreigen en bedriegen van de rechters en rechtspraak om personen met Joodse achtergrond de mond te snoeren in verband met concrete bewijzen dat journalisten met Joodse achtergrond én Zionistische ambities en/of inspiraties dé grote initiators zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust die zij in 1895 eufemistisch “Großer Versöhnungsausklang” noemde in correspondentie met het wereldhuis van de familie die middels de onderneming Auschwitz in bezit had toen daar zes miljoen Joden zijn vergast door hun antisemitische vrienden en bondgenoten uit Duitsland en Oekraïne. 

De zogenaamd rabbijn Tamarah Benima is ook een individuele journalist met Joodse achtergrond en praatjes op NIW.nl die heeft meegewerkt, of beter gezegd meewerkt, aan deportaties en vermoorden van mensen, louter omdat ze met haar hand op haart verklaart dat dé Ilse Koch van de Nederlandse Journalistiek beter bekend als Annabel Nanninga geen racist is, en omdat ze met kennis van de feiten verzwijgt dat journalisten met Joodse achtergrond én Zionistische ambities de grote mannen zijn achter Adolf Hitler en het succes van van Adolf Eichmann. Overigens is het heel treurig voor Adolf Eichmann persoonlijk dat de wereld nooit heeft begrepen dat hij in Israël door zijn vrienden is opgehangen omdat hij het werk deed waarvoor de grondleggers van de zogenaamd Joodse Staat in 1895 reeds hun antisemitische bondgenoten geaccrediteerd hebben.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus