U bent hier: Home / VVD = antisemitisch

VVD = antisemitisch

by J.L. de Kreek — last modified 02-03-2018 06:00
Opgeslagen onder:

De VVD is betrokken bij de oorlog op valse voorwendselen in Irak. De bevolking van Irak is zuiver Semitisch. De Joden komen uit Irak. De VVD is ook betrokken bij het Centrum Informatie Documentatie Israël. Onno Hoes was voorzitter. VVD en het CIDI werken samen in hun gezamenlijke hetze tegen Palestijnen. Palestijnen zijn net als de bevolking van Irak zuiver Semieten. Niet weinig Palestijnse families waren vroeger Joods en zijn bekeerd. CIDI en de VVD houden doelbewust onder de pet dat Zionisten de geestelijk vaders zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust.

Meeste mensen denken dat de Holocaust een Duitse of Poolse aangelegenheid is. Er wordt gesproken over de Poolse Holocaust omdat Auschwitz in Polen ligt.

Niemand wordt verteld dat de Zionistische milities van Betar de locatie van het kamp al in 1933 hebben uitgekozen en dat Auschwitz is gebouwd door de onderneming van de familie die zichzelf ziet als aanstaande Koninklijke familie van alle Joden.

Ook wordt niemand verteld dat de Holocaust is bedacht door journalist Theodor Herzl. In Parijs op of rond 08 juni 1895. Dit kan iedereen weten omdat deze journalist zijn ideeën heeft opgeschreven in zijn dagboeken die in 1922 in het Duits zijn gepubliceerd. De Tweede Wereldoorlog, de Holocaust zijn georganiseerd door Zionisten. 

Hitler is speciaal gerekruteerd door Zionisten. Hitler is betaald door Zionisten. De naam Hitler verwijst naar Joden. De familie Hitler woont tegenwoordig in Israël. Personen met Joodse achtergrond waarvan Joodse leden van de familie zijn vermoord in de Tweede Wereldoorlog in de concentratiekampen der Zionisten worden bedreigd door Zionisten om hierover te zwijgen.

Tevens worden rechters en de Rechtspraak terrorisme gerelateerd bedreigd en bedrogen door Zionisten om de waarheid van bovenstaande feiten te ontkennen. Joden zijn per definitie antizionistisch. Zionisten zijn collectief en individueel de grootste antisemieten op aarde en een terroristische organisatie. De Joden zijn door de Zionisten vermoord. De VVD neemt geen afstand van deze terroristen. De VVD werkt met ze samen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus