U bent hier: Home / Joodse riooljournalistiek

Joodse riooljournalistiek

by J.L. de Kreek — last modified 03-03-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Journalist Bart Schut van het Nieuw Israëlitisch Weekblad wil graag doorgaan voor Joodse journalist die werkt bij een Joods blad, ondanks dat Bart Schut en de hoofdredacteur van het NIW niet Joods zijn. Des te opmerkelijker is het dat Bart Schut weigert aan het publiek mee te delen dat de grote daders van de Holocaust nooit zijn ontmaskerd en dat hun opvolgers dagelijks duizenden Semitische slachtoffers maken en aanslagen op Joden bewerkstelligen. Bart Schut als journalist van de Joodse media heeft er vanzelfsprekend persoonlijk belang bij dat iedereen ermee bekend is dat de grondleggers van de zogenaamd Joodse Staat Israël de grote organisatoren zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust.

Journalist Bart Schut van het zogenaamd Joodse NIW verzaakt doelbewust zijn journalistieke taak. Dankzij de valse hoedanigheid die Bart Schut willens en wetens aanneemt denkt het publiek dat Bart Schut daadwerkelijk journalist is die écht werkt bij een Joods blad wat zuiver Joodse journalistiek bedrijft. Voor de veiligheid van Joden overal te wereld is het noodzakelijk dat journalisten in het algemeen en Bart Schut in het bijzonder eerlijk zijn over de Zionistische grondslag van de Holocaust. Omdat Bart Schut door zijn journalisme en betrokkenheid bij het NIW bekend moet zijn met de dagboeken van de grote Zionistische leider Theodore Herzl kan Bart Schut weten dat er meer staat te gebeuren waarbij grote aantallen Joodse slachtoffers zullen vallen en dat de antisemitische genocidale daders Zionistisch zijn.

Het bijzondere aan de Holocaust is dat de Zionistisch geïnspireerde journalist Theodore Herzl het creatieve brein is. Elke zichzelf respecterende journalist, zeker die van de Joodse pers, kan dit in een oogopslag in de dagboeken van deze genocidale antisemiet zien en begrijpen. Theodore Herzl was een afvallige. Ziek jaloers op de gojim. Afkomstig uit een Joods orthodox gezin en belast met een diepliggende haat tegen de Joodse orthodoxie. Om zijn ego te bevredigen en in aanzien te stijgen van Katholieken, antisemieten en ongelovigen anderszins bedacht Theodor Herzl de Endlösung. Theodor Herzl schrijft zelf in zijn dagboeken dat niemand minder dan hij persoonlijk van de finale Endlösung een internationaal discussie heeft gemaakt en dat het antisemitisme in West Europa in die tijd welhaast was verdampt. De rest van de waarheid over de Holocaust en de symbiotische samenwerking tussen de Zionisten en de antisemieten kan journalist Bart Schut lezen op www.holocaustles.nl.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus